AK Parti’nin Yeniden Belediye Başkan Adayı Olan Çebi’den Adaylık Mesajı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Ak Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Olan Recep Çebi’den Adaylık Mesajı

Değerli Hemşerilerim,

Siz değerli vatandaşlarımızdan aldığımız destek ve partimizin teveccühü ile birlikte daha büyük hizmetlere imza atmak için Yine Yeniden, Araklı Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsıma layık gördüğü bu kutsal görevle bir kez daha milletimizin rızasını almak, hizmetlerimize kaldığımız yerden devam etmek için yola çıkıyoruz. Araklı’da iki dönem üst üste seçtiğiniz bir kardeşiniz, ağabeyiniz, bir belediye başkanı olarak, sizlere hizmet etmek dışında hiçbir hayalimiz, düşüncemiz, rüyamız yok. Her gün bir vatandaşımızın yüzünü daha tebessüm ettirmek, hergün bir Araklılı kardeşimizin işini, hayatını kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu mukaddes göreve bizi tekrar layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Genel Merkezimize, Genel Başkan Yardımcımıza, milletvekillerimize, il teşkilatımıza, ilçe teşkilatımıza teşekkür ediyor, dava arkadaşlarıma ve Cumhur İttifakı’na Cenab-ı Hakk’tan başarılar diliyorum.

Rabbim çıktığımız yolda bizleri utandırmasın. Allah yar ve yardımcımız olsun. Desteklerini esirgemeyen tüm Araklılı hemşehrilerimden Allah razı olsun.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Parti’nin Yeniden Belediye Başkan Adayı Olan Çebi’den Adaylık Mesajı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin