Aradığı Aşkı Tencerede bulmuştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Endonezya’da yaşayan Khoirul Anam, uzun yıllardır aradığı mutluluğu kimsenin ummadığı yerde buldu. Çocukluğundan beri pilava çok düşkün olan adam, pilav makinesiyle hayatını birleştirdi. Ancak makinenin düğünden 4 gün sonra bozulmasıyla Anam’ın mutluluğu kursağında kaldı.

Endonezya’da yaşayan Khoirul Anam isimli bir kişi, çocukluğundan beri en sevdiği yemek pilav olduğu için pilav yapma makinesiyle evlenmeye karar verdi. Kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, sade bir tören eşliğinde makineyle dünya evine girdiğini belirten Anam’ın mutluluğu uzun sürmedi ve sade tören 4 gün sonra boşanmayla sonuçlandı.

Pilavı küçüklüğünden beri çok sevdiğini ifade eden Anam, bu yemeğe olan bağının pilav yapma makinesiyle evlenecek kadar güçlü olduğunu anlayınca kişisel sosyal medya hesabından düğün fotoğraflarını paylaşarak dünya evine girdi. Ancak çiftin mutluluğu kısa sürdü.

4 GÜN SONRA BOŞANDI

Uzun süre pilav yapma makinesine özel duygular besleyen ve hayatını bir makineyle birleştiren Anam, makinenin üzerine duvağa benzeyen bir örtü örterek sonsuz bağlılık yemini etti.

Facebook’ta paylaştığı görsellerde gerekli belgeleri imzalarken ve yeni gelini kapağından öperken çekilen fotoğraflarını yayımlayan Anam, düğünden 4 gün sonra makineden boşandığını duyurdu.

Ayrılığın sebebi pilav yapma makinesinin bozulması olarak açıklanırken Anam, yeni bir makina arayışı için kolları sıvadığını ifade etti.

Kaynak : TGRT

https://mobile.tgrthaber.com.tr/vozet.php

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aradığı Aşkı Tencerede bulmuştu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin