Araklı Belediye Başkanı ve Araklı Kaymakamı yerinde İnceledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon Araklı İlçesi Yeşilköy Mahallesinde Bulunan Tarihi Okul’un Yıkılmasını.
karadenizhaber61’in Gündeme Getirmesiyle Durdurulmuş olup Tadilat yapılarak Okulun Müze ve kütüphane olarak kullanılmasına karar verilmişti.


Karadenizhaber61’in Köşe yazarı Bir Çok dalda Farklı Ödülleri Olan Ayten Güneş Tarih ve Kültür’e verdiği Değerin Arkasında Durarak Başlattığı (Çocukluk Anılarımıza Tarihi Yapılarımıza Dokunma) Kanpanyası kısa sürede büyüyerek Ses getirmiş, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Araklı Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, İle yaptığı görüşmede Yıkılmaya Başlanan Okulun yıkımı durdurulmuş Okulun Tadilatı yapılarak Müze haline getirilmesine karar verilmişti.

ARAKLI BELEDİYE BAŞKANI VE ARAKLI KAYMAKAM’I İNCELEDİ.

Bu gün Araklı Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi Araklı Milli Eğitim Müdürü M. Rıza Keskinsoy
Araklı Yeşilköy Küştür ve Dayanışma Derneği yöneticileri Zekeriye Şahintürk Şefik Soyyiğit, Mustafa Eryiğit, Mal Müdürü Metin Topaloğlu Yeşilköy Muhtarı Necati Özgenç’ile birlikte Okul ve Çevresinde incelemelerde bulundular.
Yapılan incelemeler’de yapılacak tadilat nedeniyle Okul binasının tarihi yapısının zarar görmemesi için alınacak önlemler yerinde incelendi.


Tadilat Sonrası Okulun Tarihi yapısı korunarak Kısa zaman İçerisinde Okul’un tadilatı yapılarak Müze ve kütüphane olarak kullanılıma açılacağı belirtildi

Okulun Tüm masrafları Yeşilköy Mahallesi Nüfusuna kayıtlı Zeki Şahintürk tarafından yapılacağı açıklanmıştı.

İlgili diğer  haberler

Ayten Güneş’in Kaleminde Çocukluk Anılarımıza Dokunmayın!

Yürütülen Kanpanyalar Meyvesini verdi O Okul Müze ve kütüphane Olacak.

Ayten Güneş yazdı Değerlerimizi yok etmeye Kimsenin Hakkı yok

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Araklı Belediye Başkanı ve Araklı Kaymakamı yerinde İnceledi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin