Araklı Karadere yolunda 2 Saatte 2 Kaza

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dakika Araklı Karadere Yolunda kazalar bitmek bilmiyor.

Karadenizhaber61’in Olay Yerinden Edindiği bilgiye göre…
Saat 23 sıralarından Araklı Çatak Mevkiinde meydana gelen kazada şarampole uçan 34 UL 2466 Plakalı Araçta bulunan araç sürücüsü T.D yaralandı.
Yaralı Araklı Devlet hastanesine kaldırılırken Araklı Çankaya Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.


Öte yandan Saat 21:00 da yine çatak mevkiinde meydana gelen kazada bir aracın firen sisteminde oluşan arıza sonrası büyük panik yaşanmış araç sürücüsü nün tecrübesiyle araç dereye uçmaktan kurtulmuş aracı yolun üst tarafındaki yumuşak toprağa saplayarak 100 metre suruklendikten sonra durdura bilmeyi başarmıştı.
O araçta yaşanan paniği gören yoldan geçen diğer araç sürücüleri 112 ekiplerini arayarak Ambulans çağırmış olay yerine 3 Ambulans intikal etmişti.

Kazada kimsenin yara almadığı kısa süreli panik yaşandığı ortaya çıkmıştı.

ARAKLI ÇANKAYA JANDARMA EKİPLERİ DUR DURAK BİLMİYOR.

Olay’dan Olaya Kazadan Kazaya koşan Çankaya Jandarma ekipleri Dur durak bilmiyor ortalama yaz aylarında Araklı Karadere yolunda her gün kazalar yaşanırken jandarmanın öz verili çalışmaları ve yapılan denetlemelerle bu sayı en aza indirilmeye çalışılıyor.
2 gün önce Çankaya Mevkiinde Dereye uçan Araçtaki yaralıları kendi canlarını hiçe sayarak Dereye girerek araçtan çıkararak herkesin gönlünü kazanan ayrıca gece gündüz demeden koşuşturan Çankaya Jandarma ekipleri yaptıkları Denetimler’de de kaçakcılara’da göz açtırmıyorlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Araklı Karadere yolunda 2 Saatte 2 Kaza

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin