Araklı Saffet Çebi Lisesi Başarıya Doymuyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Liseler arası Trabzon il birinciliği final müsabakasında Şehit Ünal Bıçakcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini yenerek Trabzon şampiyonu olan Saffet Çebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi futbol takımı, Okul Müdürü Cem Yakupoğlu, Müdür Yardımcısı Recep Kotan, Felsefe Öğretmeni, yaşam koçu Özlem Kılıç, Beden Eğitimi Öğretmenleri Macit Güven ve Onur Bozlar Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’yi makamında ziyaret etti.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi öğrencileri ve öğretmenleri misafir ederek şunları söyledi; ”Futbolcularımızın ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduk. Gençlerimiz şimdi Ordu’da gerçekleşecek müsabakaya hazırlanıyorlar. İnşallah burada da gerekli başarıyı yakalayacaklardır. Takım kaptanı genç kardeşimiz Yakup Akdağ takımın şampiyonluğa hazır olduğunu ifade etti.

Bizler futbolcularımızın ve sporcularımızın her daim yanlarındayız. Maddi ve manevi olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya gayretliyiz. Genç kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Bu başarıda imzası olan tüm idareci, öğretmen ve antrenörlerini de tebrik ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Araklı Belediyesi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Araklı Saffet Çebi Lisesi Başarıya Doymuyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin