Araklı’da 3 Yıl önce Yapımı Başlamıştı Mahalleli Rahat Nefes alacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ve Nihayet Araklı’da bir sıkıntı daha ortadan kalkıyor yapımına 2017 yılında başlanan Kemer köprünün İlk etap ayaklarının çalışması bittikten sonra 3 yıl ara verilmişti 2017’de DSİ tarafından yapılması planlanan köprü Sadece Yayalar tarafından kullanılacak.

Yolgören Mahallesi sakinleri 2 yıldır durdurulan kemer köprünün yapılacağından umutlarını kesmişken çalışmaların yeniden başlamasıyla Mahalle sakinlerinin sevinçleri gözleri ne yansımış durumda.

Karadenizhaber61 Haber servisinin olarak Mahalle sakinleriyle yağtıgımız Söyleşide Umudumuzu kesmiştik. artık bu saatten sonra yapılmaz diye düşünüyorduk Ama yinede yetkililerden Allah Razı Olsun sonunda bu sorun ortadan kalkıyor inşallah Hizmete açılması için bir o kadar daha beklemeyiz. Kısa sürede hizmete açılır, Mahalleli olarak Rahat nefes alırız diye düşüncelerini ifade ettiler.

NE ZAMAN VATANDAŞIN HİZMETİNE AÇILACAK

Köprü Yapımını Üstlenen firma yetkililerinden edindiğimiz bilgiye şuanda Ana gövde diye adlandırılan bölümün Montajı devam ediyor.

Hava şartlarının el vermesi halinde gerekli montajarın 15 gün içerisinde tamamlanarak vatandaşın hizmetine açılması planlanıyor. Hava şartlarına bağlı olarak bu çalışmanın ileri bir tarihe sarkacağı gibi daha erkene de alınması söz konusu olabileceğini aktartılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Araklı’da 3 Yıl önce Yapımı Başlamıştı Mahalleli Rahat Nefes alacak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin