Araklı’da Gerçekleştirilen Ameliyat’la Çıkarıldı Görenler Hayrete Düştü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Osman Şener’den Araklı’da Gerçekleştirdiği bir Operasyonda böylesine ilk kez rastladığını aktardı.

Genel Cerrahi Uzmanı Osman Şener Önceki Gün Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Bölümüne yatan bir hasta Kapalı yöntemle Ameliyat’a alındı.
Gürcistan Uyruklu Olduğu ve 30 yıldır Araklı’da yaşadığı öğrenilen (58) yaşındaki Bayan hasta Karın ve Sırtında oluşan ağrılar şikayetiyle Araklı Devlet Hastanesine Başvurdu. Yapılan muayene sonrası Safra kesesinde Taş Olduğu anlaşıldı.


Gerekli bilgilerin Op. Dr. Osman Şener tarafından Hastaya verildikten sonra Ameliyata Alındı Kapalı yöntemle Ameliyatı Başarılı bir şekilde gerçekleşen Hastanın Safra Kesesinden 16 parça taş çıktı çıkan taşlardan bir tanesi Osman Şener ve Ekibini hayrete düşürdü 5-6 cm büyüklüğündeki taş başarılı bir operasyonla çıkarılırken Hastanın durumunun iyi olduğu öğrenildi

Karadenizhaber61’e Açıklama yapan Op.Dr. Osman Şener Daha Önce gerçeklestirdiğimiz Butür Kapalı ve Açık Ameliyatlarda böylesine büyük bir taşa ilk defa rastladık. Tabiki diğer taşlarda küçümsenmeyecek büyüklükte ama bu kadar büyük 5-6 cm büyüklüğündeki taş ilk defa Rastladık diye bilirim dedi.

Karadenizhaber61

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Araklı’da Gerçekleştirilen Ameliyat’la Çıkarıldı Görenler Hayrete Düştü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin