Araklı’da Hangi Çağ’da yaşıyoruz dedirten Görüntü.Bu insanlar bunu haketmiyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Araklı’nın Aytaş Mahallesinde yaşanan içler acısı olay görenleri hangi Çağda yaşıyoruz dedirtiyor.

Karadenizhaber61 Vatandaşın sesi olmaya devam ediyor.
Araklı’nın Aytaş (Zifana) Mahallesi Karadere mevkiinde


Yaşayan Soytürk Ailesinin Yıllardır bitmeyen yol Çilesi devam ediyor. Karadere Dere yatağına 10 Metre mesafede Olan Evine Araklı Karadere ana yolundan geçebilmek için Kara Dere Üzerine kendi imkanlarıyla kurdukları Patika köprü Derenin her Kabarmasında yükselen sular tarafından yutuluyor Evlerine Geçmek isteyen Aile Zor durumda yetkililerden yardım beklerken yetkililer Oy derdinde.
Kendi imkanlarıyla Evlerine Kalıcı ve güvenli bir köprü Yapmak için Derenin Her iki tarafına iş Makineleriyle Açtıkları Köptü Ayakları Köprü yapılmasına Araklı Beldeyesi ve DSİ tarafından izin verilmeyince Derenin Taşmasıyla tekrar eski halini almış durumda Soytürk Ailesi DSİ ve Araklı Belediyesine konuyla ilgili Defalarca Yapmış olduğu Başvurular olumsuz sonuçlanmış DSİ Tarafından Yapılan bildiride Dere üzerine Köprü yapılamayacağı Derede Islah Çalışması Başlatılacağı öne sürülmüş olsada yıllardır Yapılan Tüm Baş vurularda bir Olumlu cevap alınamamış olması.

Ailenin Dünya’yla Adeta Bağı kopmuş durumda .


Söz konusu Hanede Yaşayan Soytürk Ailesi Mağduriyetini şöyle Açıkladı Yıllardır Bitmeyen çilemize Derman Arıyoruz. Yıllardır Her Kuruma Baş vurarak burada yaşadığımız Mağduriyetin giderilmesini istedik Gerek DSİ gerekse Araklı Belediyesine yapmış olduğumuz Baş vurular olumsuz Sonuçlandı kendi imkanlarımızla Yapacak olduğumuz Köprü’ye müsade etmediler kendileride bize yardımcı olmadı Dere taştığı her seferinde mağdur oluyoruz Dereden Geçerken Çocuklar korkuyor Kendi imkanlarımızla yapmış olduğumuz  köprüyü Dere götürüyor Biz Burada mağdur oluyoruz Sesimizi kimseye Duyuramadık Babamız Hasta Hastanede Yatıyor Taburcu Olduğunda sırtımızda 1’km taşıyacağız Burada bir Kalıcı ve güvenli köprü Yapmamıza müsaade edilse veya Devletimiz yapsa Devletimizden Çok şeymi istiyoruz. Evimize Geçemiyoruz 1 km yukardan sarp ve kaygan araziden inmek zorunda kalıyoruz. Siyasiler her gün Oy istemeye geliyor Onlar Oy isterken Neden sadece Oy Zamanı bizi hatırlıyorlar ama bizim Bir istegimizi yapmıyorlar Buradan geçerken Ailemizden birisimi dereye Düşerek hayatını kaybetmesimi Gerekiyor ki buraya köprü yapılsın. Bizde Bu Ülkenin Vatandaşımız Bu sorunumuzun biranönce giderilmesini istiyoruz.diye ifade ettiler

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Araklı’da Hangi Çağ’da yaşıyoruz dedirten Görüntü.Bu insanlar bunu haketmiyor!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin