Araklı’da Korkutan Koranavirus Tablosu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Okulların yüzyüze eğitime Başlamasının ardından Koranavirus nedeniyle Okulların başladığı İlk haftadan itibaren, Öğrenci ve Öğretmenler de görülen vakalar dan dolayi yurt genelinde binlerce öğrenci onlarca öğretmen KOVİT-19 A yakalandı.
Tedbir amaçlı bir sınıfta iki öğrenci veya öğretmenlerde vakaya rastlandığı zaman O sınıf karantinaya alınıyor, Öğrenciler evlerinde veya kaldıkları Yurtlarda iki hafta karantina sürecine girerken sağlık bakanlığı tarafından aranarak sağlık durumlarıyla ilgili Bilgi ediniliyor, şikayeti olanlara il veya ilçe sağlık merkezlerince anında müdahale ediliyor.

ARAKLI’DA KORKUTAN TABLO

Sağlık bakanlığı kaynaklarından edindiğimiz bilgilere göre Araklı’da Koranavirus korkutucu boyutta.
Araklı Genelindeki Okullarda yüz’e yakın öğrencide KOVİT-19 vakasına rastlandı.
10 a yakın Öğretmen’de KOVİT-19 tespit edilirken
33 sınıf karantinaya alındı. Karantina süreçleri biten Öğretmen ve öğrenciler Okullarına tekrar dönerken Okullarda Alınan önlemler yetersiz olup olmadığı tartışma konusu olurken aslında Vakaların Daha çok dışardan bulaştığı yapılan araştırmalarda gözler önüne seriyor.

Yetkililer Uyarılarını bizde haberimizde tekrar etmiş olursak mutlaka Koranavirus belirtisi olan öğrencilerimizi okula göndermeden önce sağlık çalışanlarını ve Okul yönetimlerini haberdar ettikten sonra onların onerileri doğrultusunda çocuklarımızı Okula gönderelim Ufak belirteri önemsemeyerek hem kendimizi hemde diğer öğrencileri ayrıca Öğretmenleri tehlikeyle atmış oluyoruz. Kuralla uyarak hep birlikte bu salgına dur diyelim.

Tüm Öğrencilerimize Sağlıklı Dersler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Araklı’da Korkutan Koranavirus Tablosu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin