Araklı’nın O Mahallelerine TİSKİ’den Müjde içme suyu geliyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş Pervane, Karatepe, Birlik Ve Hasköy Gurup İçme suyu şebekesinin ihaleye çıktığını Sosyal medya hesabından açıkladı.

TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş’ın Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklama söyle:
Araklı İlçesi, Pervane, Karatepe, Birlik ve Hasköy Mahalleleri Grup İçme suyu yapım işinin kesin kabulü yapıldı. Şebeke projeleri ise tamamlanarak ihale ilanına çıkıldı.
Gerek isale hattı işinde çalışan ve gerekse şebeke projesine emek veren tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Denildi.

Öte yandan Yaklaşık 3 yıl önce Araklı’nın bazı Mahallelerine TİSKİ Tarafından sürekli ve Kaliteli Su verileceği öne sürülerek vatandaşların Su Abonesi olması sağlanmıştı. TİSKİ Tarafından verilen suların özellikle kış ayları olmak üzere ve ilk bahar yağmurlarından sonra Bulanık aktığı görülmüştü.

Bu na isyan eden vatandaşlar yazın özelllikle havaların sıcak gitmesiyle bu defada suyun yetersiz olmasıyla sıkıntı yaşamaya başlaması insanları çileden çıkarmıştı. Araklı’nın Bazı Mahallelerinde yaşanan Sorunlardan Sonra Araklı’nın Pervane, Karatepe, Hasköy, ve Birlik Mahalleleri için İçme suyu şebekesinin İhaleye çıkartılması bir yandan Mahalleli vatandaşları sevindirirken bir yandanda yaşanacak olası sorunların nasıl önüne geçileceği merak konusu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Araklı’nın O Mahallelerine TİSKİ’den Müjde içme suyu geliyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin