Aytaş Mahallesi İçin Muhtar Adayı Olduğunu Açıkladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aytaş Mahallesi için yeniden Muhtarlık Adaylığını Açıklayan İsmet Demirtürkoğlu,
Yaptığı açıklamada, Şöyle dedi.

Sevgili Aytaş Mahallesi Sakinleri Değerli Kardeşlerim.
Yaklaşık 5 yıl Önce devraldığın bu kutsal görevi En layıkıyla yapmaya Çalıştım geçen bu süre zarfında Aytaş Mahallemize Degerli Aza’larımızla birlikte Elinizden gelen şartlar doğrultusunda en güzel hizmeti yapmaya çalıştık.


İstemeyerek’te olsa Siz değerli Mahallemin Değerli insanlarına Karşı bir Hatamız Olduysa Bundan Dolayı Mahalle Halkımızın Affına Sığınırız sevgili Büyüklerin Akranlarım Abla’larım Abi’lerim Değerli Gençler Bitmek üzere olan bir seçim dönemini geri de bırakmaya yaklaşırken  yeni bir seçim atmosferine girmiş bulunmaktayız geçmişte olduğu gibi bundan sonrada Aytaş Mahallesi İçin Daha iyi hizmet Yapmak adına Yeniden Siz değerli Hemşehrilerimizin desteğiyle birlikte Mahallemize Bir dönem daha Muhtarlık Yapmak Adına Adaylığımı açıklamış bulunmaktayım.


İnşallah Sizlerin desteğiyle Geride bıraktığımız süre zarfında Yapmak İstediğiniz Ama yapamadıgımız Hizmetleri yarım kalan hızmetlerimizi Önümüzdeki Dönemde el ele vererek hep birlikte Mahallemizin tüm sorunlarını çözerek Mahallemizi Örnek bir Köy haline getireceğiz.

Allahın İzniyle ve sizlerin desteğiyle çıkmış Olduğumuz bu yolda Tüm Aytaş Mahallesi Halkını Saygıyla Selamlarken Hepinizin desteğini beklerim.
Aytaş Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı
İsmet Demirtürkoğlu.

Haber Karadenizhaber61

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aytaş Mahallesi İçin Muhtar Adayı Olduğunu Açıkladı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin