Barış Pınarı Harekâtıyla ilgili.ilk Açıklamayı yaptı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkesine Sahip çıkamayan esad Türkiye’ye Her yerde saldıracaklarını açıkladı

Esad’dan Türkiye tehdidi: Suriye’nin her yerinde karşılık vereceğiz
Suriye Devlet Başkanı Esad, Barış Pınarı Harekatı’nın başlaması ve DSG ile Şam arasında anlaşmaya varılması sonrası ilk açıklamayı yaptı. Esad, “Türk saldırganlığına Suriye’nin her yerinde karşılık vereceğiz” dedi.
Irak Başbakanı Adil Abdulmehdi’den mektup getiren Irak Ulusal Güvenlik Müsteşarı Faleh el Fayyad’ı kabul eden Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, bu vesileyle ikinci haftasındaki Barış Pınarı Harekatı ile ilgili açıklama yaptı.

Suriye Arap Haber Ajansı SANA’ya göre, Esad, Barış Pınarı’nı ‘işgal’ diye niteleyerek “Türk saldırganlığına Suriye’nin her yerinde tüm meşru araçlarla karşılık vereceğiz” vurgusu yaptı.

‘SURİYE’NİN HER YERİNDE KARŞILIK VERECEĞİNİ AÇIKLAYAN ESAD.

“Bölge ülkelerine yönelik dış emeller tarih boyunca hiç durmadı. Erdoğan rejiminin ülkemize karşı yürüttüğü Türk saldırganlığı, taşıdığı tüm yalancı şiarlara rağmen, açık bir ihlal ve işgaldir” diyen Esad, şöyle devam etti:

“Bu işgale (Erdoğan rejiminin) vekilleri ve teröristlerini vurmak kanalıyla cevap veren Suriye, bunun tüm şekillerine Suriye topraklarındaki her bölgede meşru tüm araçlarla karşılık verecek ve karşı koyacak

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Barış Pınarı Harekâtıyla ilgili.ilk Açıklamayı yaptı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin