Başkan Ağaoğlu açıklama yaptı zaten kafasına koymuştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünden beri Trabzonspor taraftarlarının gündemini meşgul eden ÜNAL HOCAYLA ilgili bilgi kirliliği netlik kazandı Trabzonspor ÜNAL HOCAYLA kesin yollarını ayırdığı bildirildi.

Başkan AGAOĞLU’NDAN Açıklama

Ağaoğlu yaptığı açıklamada şöyle özetledi yaşanan süreci

Geldiğimiz noktada zaten ayrılmayı kafasına koymuş yani bu yönde düşünce oluşmuş kendisinde. Dolayasıyla dün akşam üstü yapmış olduğumuz görüşmede de, Divan Başkanı ve Genel Sekreterimizle yaptığımız görüşmede kendisi bunu ifade etmiş. Karşılıklı olarak anlaşarak, hocamızla yollarımızı ayırdık. Gelinen nokta ve yaşanan süreç bu

BUNDAN SONRA TEKNİK DİREKTÖR ADAYLARI KİM? GÖRÜŞÜLEN İSİMLER VAR MI?

Bununla alakalı çok büyük bilgi kirliliği inanılmaz spekülasyon var. Şota hocayla anlaşılmıştı, Mustafa Denizli ile anlaşılmıştı, falan hocayla anlaşılmıştı.. 24 saatte yaşadığımız süreç. Şu an itibariyle her hangi bir teknik direktör ismi gündemde değil. Yapısal olarak baktığımızda özveriyle mücadele eden, sorumluluk duygusuyla mücadele eden ve hemen herkesin bu kulübün yükünü sırtlanan bir kulüp yapımız var. Saha içinde her türlü sorumluluğu alabilecek tecrübede ve özveride mücadele eden oyuncularımız var. takım kaptanı Sosa.. Bu takımda mücadele eden tecrübeli oyunculardan biri Mikel, Pereira var. Sosa bizim ileri dönük olarak kendisiyle yaptığımız görüşmelerde kulüpte kalmasını arzu ettiğimiz, teknik heyette görev almasını düşündüğümüz insanlardan birisi.. Hüseyin Çimşir, 1,5 senedir Ünal hocanın yardımcılığını yapıyordu. Kulübün yapısını bilen, oyuncuları tanıyan arkadaşımız. hiç kimsenin hiç bir şekilde endişesi olmasın. Bu mücadele kaldığı yerden devam edcek. Belki yükümüz biraz ağırlaşacak, omuzlarımıza daha yük binecek ama bu camianın verdiği göreve bilinçle bu kulübü çok daha iyi yerlere, çok daha fazla mücadele edeceğimiz bilerek taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. mevcut halimizle devam ediyoruz.

(61SAAT)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Ağaoğlu açıklama yaptı zaten kafasına koymuştu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin