Başkan Çebi Yerinde İnceledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi Yerel Seçim Öncesi Verdiği sözü tutarak köprünün yapılmasını takip ederek her aşamada yerinde kontrol ederek çalışma hakkında bilgi alıyor.

Araklı’nın Aytaş Mahallesinde hayvancılıkla uğraşan Firar Soytürk Ailesinin Hasreti sona eriyor.

Seçim Çalışmaları esnasında Aytaş Mahallesindeki yüz yıllık köprü sorununu çözme sözü veren Çebi sözünü tutarak köprünün yapımında son aşamaya gelindi.

Çalışmaların devam ettiği Köprünün bugün alt tabakasını oluşturan konsollar yerleştirilerek son aşamaya geçildi.

Bugünkü Çalışmaya Mustafa Akgün, Ekrem Reis ve Hüseyin Kınalıoğlu ile birlikte Aytaş Muhtarı İsmet Demirtürkoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Araklı Belediye Başkanı Çebi Yaptığı açıklamada

Meclis üyelerimiz Mustafa Akgün, Ekrem Reis ve Hüseyin Kınalıoğlu ile birlikte Aytaş mahallemizde yapımına devam eden köprü inşasının çalışmalarını yerinde inceledik. Tarım ve Hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın duasını aldık. Köprünün yapımında desteği olan En-Yapı sahiplerinden Hüseyin Kınalıoğlu’na ve Şoförler Odası Başkanımız Coşkun Kınalıoğlu’na teşekkür ediyorum.dedi

Öte yandan Aytaş Muhtarı İsmet Demirtürkoğlu Araklı Belediye Başkanı’na Teşekkür ederek Göreve geldiğimiz günden beri Her seferinde mahallemizden hizmetini esirgemeyen Recep Çebi ve ekibine Teşekkür ederim dedi.

Karadenizhaber61

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Çebi Yerinde İnceledi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin