Bölge Halkı Komutanının Gitmesini İstemiyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bölge Halkı Komutanının Gitmesini istemiyor.
İki Yıldır Araklı Çankaya jandarma Komutanı Olan S.G.
Geldiği günden beri Vatandaşın arasında olan ve gece gündüz demeden yaylada dağda kırsalda Mahallelerde halkla içice olarak vatandaşın sorunlarını dinleyen ve çözüm ararayan aynı zamanda Araklı Bayburt yolunu kullanan şupheli araçlara yönelik yapılan operasyonlarda kaçakçılara göz açtırmayan Araklı Çankaya jandarma Karakol Komutanı S.G Tayini Trabzon Sürmene Köprübaşı Jandarma komutanlığına Çıktığını öğrenen Bölge İnsani.
Karadenizhaber61 İnbar hattımızı arayarak Başarılı Komutanın Tayininin durdurulmasını istediklerini aktardılar.
Kısa Süre sonra Sürmene Köprübaşı Jandarma komutanlığına Gidecek Olan Karakol Komutanın’ın Yerine Kimin Geleceği henüz netlik kazan masada Bölge halkı Mevcut Komutanın kalmasını istiyor.


KOMUTAN HAKKINDA ANLATILANLAR DUYGULANDIRIYOR.

İhbar hattımızı arayan takıpçilerimizin Karakol Komutanı Hakkında anlattıkları duygu dolu olaylardan bazıları şöyle Karadere yolunda dereye uçan araçtaki yaralıları kendi canını hiçe sayarak dereye girerek çıkardığı ve bazı hastaları sırtında Ambülans’a taşıdığı gibi birçok Olay.
Gece gündüz demeden Bölge insanının Huzuru için Çalışan Çankaya Jandarma Komutanı ve Tüm görevli Ekibine Başarılar dileriz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bölge Halkı Komutanının Gitmesini İstemiyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin