Burak Yılmaz Yeni Hedefi Açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor’un Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında karşı karşıya geldiği Antalyaspor maçında 2 gol kaydeden Burak Yılmaz, maçlara tamamen sonuç odaklı baktıklarını söyledi, “Bundan sonraki hedefimizde yukarıları yakalamak olacak” dedi.

32 yaşındaki forvet, “İyi oyunun değil 3 puanın önemli olduğu bir dönemden geçiyoruz. Maçlara tamamen sonuç odaklı bakıyoruz. Antalyaspor’u yendiğimiz için mutluyuz. Eksiklerimiz var, yine de olacaktır. Kazandıkça noksanlarımızı gidermeye çalışacağız. Taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. Pazartesi olmasına rağmen bizleri yalnız bırakmadılar. Onlar bizi bırakmasın, biz de onları mutlu etmeye devam edelim. Kendim için değil takım için gol atıyorum” ifadelerini kullandı.

OLCAY’A GOL ATTIRMAK İSTEDİM

Burak, bir pozisyonda kendisi müsait durumdayken Olcay’a çıkardığı pas ile ilgili olarak ise şunları söyledi: “Olcay cezası nedeniyle üç haftadır yoktu. Çok da üzgündü. Olcay’ı görünce golü o atsın istedim. Ben de atabilirdim ama Olcay atsın, moral bulsun istedim. Kısmet olmadı. Önümüzdeki haftalara inşallah. Bundan sonraki hedefimiz de yukarıdaki takımları yakalamak olacak.”

GEÇEN SEZON LİGDE SADECE 11 GOL KAYDETMİŞLERDİ

Karadeniz ekibinin santrforları ligin ilk 14 haftasında 28 golün 18’ini atarken geçen sezon lig boyunca 11 golde kalmıştı. Suk, Muhammet Demir, N’Doye, Sheidaev ve Rodallega’nın görev yaptığı geçen sezon, santrforlar 34 hafta boyunca 11 gol attı. Muhammet Demir, Sheidaev ve Suk, gol kaydedemeden ayrılırken, N’Doye 27 lig maçında 5, Rodallega da 15 maçta 6 kez rakip fileleri havalandırmıştı..

Haber61

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Burak Yılmaz Yeni Hedefi Açıkladı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin