Son Dakika Dünyayı Sarsan Koranavirus Trabzon’da Can aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon’un önde gelen Habersitelerinden biri olan 61TrabzonHaber Sitesinde birkaç gün önce yer alan haberde Fransa’dan gelen bir Hasta Koranavirus taşıdığı gerekçesiyle hastanede tedavi altına alındı haberini servis ettikten kısa süre sonra Trabzon yetkili kurumlardan ve sosyal medya kullananlardan yalanlama gelmişti.

Bugün Akşam saatlerinde Aynı Haber Sitesi Şu Başlıkla O Hastanın Öldüğünü Okurlarına duyurdu.

Trabzon’da Koronavirüs’ten ilk ölüm! Hani yalandı?
Koronavirüs şüphesiyle Trabzon Kanuni Hastanesi’nde gözlem altında tutulan ve testleri pozitif çıkan kadın hayatını kaybetti.

61TrabzonHaber, geçtiğimiz günlerde Trabzon Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesi Kaşüstü Kampüsü’nde gözlem altında tutulan bir hastanın Koronavirüs testinin pozitif çıktığını kamuoyuna duyurmuştu. Söz konusu haberin ardından 61TrabzonHaber, sosyal medya ve basın organlarında hedef gösterilmişti.

Edinilen bilgilere göre; Fransa’dan Türkiye’ye giriş yaptıktan sonra Trabzon’a gelen, Koronavirüs şüphesiyle Trabzon Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesi Kaşüstü Kampüsü’nde karantinaya alınan ve Koronavirüs testi pozitif çıkan 61 yaşındaki E.Y hayatını kaybetti. E.Y’nin Of ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

“Tedirgin olmayın” uyarısı!

Sağlık İl Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre; Trabzon halkının tedirgin olmasını gerektirecek hiçbir durum yaşanmadı. Hasta, yurt dışından geldikten sonra Koronavirüs tedbirleri kapsamında gözetim altına alındı. Kadın hastanın tüm sosyal iletişimi kısıtlandı. Panik ve endişe yaratacak herhangi bir ihlal de meydana gelmedi.

61TrabzonHaber soruyor!

Geçtiğimiz günlerde 61TrabzonHaber olarak kamuoyuna duyurduğumuz Koronavirüs haberinin ardından yetkililer tüm beyanlarımızı; bulundukları konum ve taşıdıkları sorumluluklar gereğince yalanladı. Bu durumu anlayışla karşılıyoruz.

Yerel basında; söz konusu haberimizi, okuyucularına “Yalan haber” şeklinde sunarak itham ve iftirada bulunan medya organlarına soruyoruz. Kim yalancı?

“Trabzon’da ilk Koronavirüs vakası! Pozitif çıktı” haberi için tıklayınız

https://www.61trabzonhaber.com/mobi/trabzonda-ilk-koronavirus-vakasi-pozitif-cikti-12556h.htm

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Son Dakika Dünyayı Sarsan Koranavirus Trabzon’da Can aldı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin