Her Fırsatta Araklı ve Trabzonspor’u savunan Örs Araklı’da Araklı Çöp Olmasın Dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TBMM’de Her Fırsatta Araklı Çöp olmasın diyen Örs Bugün Araklı’da Esnaf ve Vatandaşı ziyaret ederek 31 Mart yerel seçimleri için Belediye Başkan adaylarına destek istedi.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs beraberinde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, Araklı Belediye Başkan Adayı Hasan Suiçmez ve Meclis Üyesi adayları ile birlikte 31 Mart Yerel seçimleri kapsamında Araklı’yı ziyaret etti.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs “Araklı çöplük olmasın. Yeşili, tabiatı bozulmasın.” dedi.

Örs:”Araklı çöplük olmasın”

Daha önce TBMM’de Araklı’da kurulacak olan Katı Atık Tesisini gündeme getiren Örs; “Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ nin 20 Nisan 2016 tarihli kararıyla Araklı Taşönü mevkisinde bulunan 243 bin metrekarelik alana yapılması planlanan çöp depolama tesisini meclis kürsüsünden dile getirmiştim. Bu önemli bir konu. Çünkü bu durumdan Araklı ve Arsin’e bağlı 17 mahalle ve binlerce insanımız olumsuz şekilde etkilenecek. Bu mevkide turizm açısından değerlendirilecek alanlar var. Düzenlenen ÇED raporları yanlış.Trabzon Mimar ve Mühendis Odaları Birliğinin 2018 yılında verdiği rapor dikkate alınmamış. Araklılı hemşehrilerimizin bu hususa itirazı var. Bunun için yine konu ile alakalı 19 Şubat tarihinde TBMM’ye bir araştırma önergesi verdim. Araklı’nın mağduriyetinin giderilmesi noktasında bu işin peşini bırakmayacağım.” dedi.

Örs:”Araklı çöplük olmasın”

Yerel seçimler öncesi vatandaşların ilgisinden oldukça memnun olduklarını söyleyen Örs;” Gidilmedik Köy, gidilmedik belde, gidilmedik ilçe bırakmayacağız sloganıyla yola çıktık. Ve bu yolda vatandaşın bizlere olan teveccühü 31 Mart öncesi değişimin habercisi niteliğinde. 1 Nisan sabahı Trabzon İYİ Belediyecilik ile tanışacak. Trabzon kazanacak.” dedi.

Örs:”Araklı çöplük olmasın”

Araklı ilçesinde iddialı olduklarını dile getiren İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs;” Araklı en fazla seçmenin olduğu ilçelerimizden. Belediye Başkan Adayımız Hasan Suiçmez 31 Mart yerel seçimlerinde ipi göğüsleyecek ve Araklı hakkettiği hizmet ile buluşacaktır. Araklılı hemşehrilerimizin vereceği güçlü destek büyükşehire de yansıyacak. İnanıyorum ki, algılardan ve yerine getirilmeyen sözlerden şikayetçi olan Araklılı vatandaşlarımız 31 Mart’ta gereken cevabı verecek. Adaylarımıza ve Araklılı hemşehrilerimize güveniyoruz. ” dedi.

Kaynak Haber61

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Her Fırsatta Araklı ve Trabzonspor’u savunan Örs Araklı’da Araklı Çöp Olmasın Dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin