İstanbul’dan Yola Çıkan Otobüste yangın 46 ölü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bulgaristan’da Sofya yakınlarında Kuzey Makedonya plakalı bir otobüs Struma Otoyolu’nda yerel saatle gece 02.00’de aniden infilak ederek alev aldı. ilk belirlemelere göre en az 46 kişi yanarak hayatını kaybetti.NOVA özel televizyon kanalının haberine göre, Sofya’nın batısında Pernik kentine yakın Bosnek köyü bölgesinde Kuzey Makedonya plakalı bir yolcu otobüsü, yol kenarındaki bariyere çarptıktan sonra alev aldı. “Struma” otoyolunda meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre, 12’si çocuk 46 Kuzey Makedonya vatandaşı yanarak hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan 7 kişi de Sofya’daki bir hastaneye kaldırıldı.Trafik polisi otoyoldaki trafiği başka yollara yönlendirdi.7 YOLCU KURTARILDIİçişleri bakanlığının Yangın Güvenliği ve Sivil Koruma birimi başkanı Nikolay Nikolov kamu yayın kuruluşu BNT’ye verdiği demeçte, yedi yolcunun kurtarıldığı bilgisini paylaştı.Nikolov, kurtarılan yolcuların başkentte tedavi altına alındıklarını belirtti.

İSTANBUL’DAN HAREKET ETTİKazanın nedeni henüz belirlenemedi. Kuzey Makedonya plakalı otobüsün İstanbul’dan hareket ettiği belirtiliyor.Başbakan Zoran Zaev, Nova TV’ye verdiği röportajda, ‘Tüm kurbanların Kuzey Makedonya’dan olup olmadığını bilmiyoruz, ancak Otobüs ülkede kayıtlı olduğu için öyle olduğunu varsayıyoruz’ dedi.Dün akşam Varna bölgesinde bir huzurevinde çıkan bir yangında da 9 kişi hayatını kaybetmişti

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İstanbul’dan Yola Çıkan Otobüste yangın 46 ölü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin