Karadeniz’de Büyük Operasyon Gördüğünüz yerde İhbar edin

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karadeniz’de Büyük Operasyon son yıllarda Karadeniz’de Artan Terör eylemleri bölgede yaşanan Çatışmalarınnardından operasyonlar yenilendi yeni operasyonun ismi bölge halkının geçim kaynağı olan Fındık fındık dalı Adı verildi.

Bölücü terör örgütü PKK’nın kırmızı listede aranan 2 terörist ve diğer bir isim turuncu listede aranan isimlerin Doğu Karadeniz’de yaşanan terör eylemlerini sürdüren grupların başındaki isimler olduğu öğrenildi.
Kışın Bölgede yayla evlerini açan evlerden erzak alan zaman zaman bölgede teröristlerle yaşanan çatışmalar devam ediyor son Zamanda Giresun Bölgesinde yoğunlaşan operasyonlarda Eren Bülbül’ Şehit ettiği bildirilen 2 terörist etkisiz hale getirdi.
Fındık Dalı Harekatına JÖAK, JÖH, ve PÖH Ekipleri katılıyor Bölgeyi Tamamen terör Gruplarından arındırmak için Başlatılan Operasyona bölge halkı destek veriyor.
Güvenlik Güçleri Gece gündüz demeden Bölgedeki Operasyonlarını Sürdürüyor.
Bölgede Bulunan teröristlerin Kırmızım ve turuncu listede olan Teröristler olduğu İçişleri Bakanlığı’nın Aranan Teröristler web sitesi üzerinden yayınladığı ihbar edenlere 4 milyon liraya kadar ödül verildiği listede olan Cudi Zaza Kod adlı Mehmet Yakışır diğer isim Türk Tarık Kod adlı Artvin’in Şavşat ilçesi nüfusuna kayıtlı Barış Öner Yer alıyor.
Bu isimler Karadeniz’de yapılan eylemlerin içinde oldukları ve eylem emrini verdikleri biliniyor.
Bölgede Devam eden operasyonlarda bu teröristlerin görüldüğü yerde güvenlik güçlerine mutlaka bildirilmeleri gerekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karadeniz’de Büyük Operasyon Gördüğünüz yerde İhbar edin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin