Oğlunu Öldüren Anne Kendi Canına da kıydı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tokat’ta psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen bir anne, evinde oğlunu öldürdükten sonra kendi canına kıydı. Çilingir ile açılan eve giren baba Mustafa Uzun, eşi ve oğlunun cansız bedeni ile karşılaşınca fenalık geçirdi

Tokat’ta mühendis olarak görev yapan Mustafa Uzun, saat 21.30 sıralarında Beybağı Mahallesi Fatih Camisi karşısında bulunan evine geldi.

Uzun, evinin ziline bastı ancak açan olmadı. Telefonla da eşine ulaşamayınca telaşlanarak çilingir çağırdı. Çilingirin kapısını açtığı eve giren Mustafa Uzun, eşini mutfakta, özel bir okulda 4’üncü sınıfta okuyan oğlu Kayra’yı ise yatak odasında hareketsiz şekilde buldu.

İKİSİ DE YAŞAMINI YİTİRDİ
İhbar üzerine eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede anne ile oğlunun yaşamını yitirdiği belirlendi.
OĞLUNU ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ
Yapılan ilk incelemede psikolojik sorunları olduğu gerekçesiyle depresyon ilaçları kullandığı öğrenilen anne Tuğba Uzun’un, oğlunu öldürdükten sonra kendini mutfakta intihar ettiği saptandı.

ACILI BABA HASTANEYE KALDIRILDI
Acı olay sonrası fenalık geçiren baba Mustafa Uzun, sağlık ekipleri tarafından Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ve savcının evde yaptığı incelemenin ardından anne ile oğlunun cansız bedeni otopsi için Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Oğlunu Öldüren Anne Kendi Canına da kıydı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin