Şaka gibi ama gerçek tam 40 bin tl

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Efsane Cuma için özel olarak satışa sunulan 2019 model Insignia satın almak isteyenler iki farklı donanım paketi arasında tercih yapabiliyor; Insignia Enjoy ve Insignia 120. Yıl Serisi.

Liste fiyatı üzerinden yaklaşık 40 bin TL indirim sağlayan, özel ürün kategorisinde satışa çıkan kampanyanın ne kadar süreceği ise henüz belli değil. Türkiye’de bu kampanya ile bir ilke imza atan alışveriş sitesi araç pazarlamayı yeni bir alana taşıyarak kafalarda soru işaretleri bırakmayı da başardı.

KAMPANYA ŞARTLARI NELER VE HAKKINDA MERAK EDİLENLER

Ürünün satışı, noter ve/veya trafik tescil müdürlüğünde resmi işlemlerin yerine getirilmesiyle tamamlanmış sayılıyor. Ürünün toplam fiyatına ÖTV ve KDV dahil, plaka, ruhsat, MTV ve trafik sigorta masrafları dahil değil.

Resmi kurumlarda gerçekleştirilen işlemlerde ortaya çıkacak harç, vergi vb. tüm masraflar ise alıcıya ait.

Ürünün satışının tamamlanmasının ardından en geç 5 iş günü içerisinde, İstanbul ilinde, satıcı tarafından belirlenen teslimat noktasında ürün teslimi gerçekleştiriliyor.

Online alışveriş sitesi ise ürünün satıcısı olmayıp alıcı ve satıcı’nın bir araya gelmesini sağlayan platform konumunda yer alıyor. alıcı ve satıcı arasında gerçekleşecek olan satış ve/veya satışa ilişkin görüşmelerin ve işlemlerin online alışveriş sitesi tarafından gerçekleştirilmesinde ve/veya ürüne ilişkin herhangi bir taahhüdü ve sorumluluğu da bulunmuyor.

Black friday’e özel indirimli satılan Opel Insignia’nın, taksit sayıları ve taksitli fiyatları, sitede yer alan taksit seçenekleri kısmından görebilmek mümkün.

Opel İnsignia Grand Sport 1.6 lt 136 HP AT6 teknik özellikleri

1.6 litrelik dizel motora sahip olan Opel Insignia GrandSport modelleri 136 beygir güç ve 320 Nm tork üretebiliyor. Ayrıca 10.9 saniyelik bir 0-100 km/s hızlanmasına sahip. Belirlenen maksimum hız ise; 205 km/saat.

Yakıt tüketimi

1.6 Dizel motorun Şehir içinde yakıt tüketimi 7.0 lt/100 km değerleri gösteriyor. Şehir Dışı rakamları ise 4.6 lt/100 km’de düşük bir yakıt tüketimine sahip. Karma kullanım değerleri ise 5.5 lt/100 km

Haber7

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şaka gibi ama gerçek tam 40 bin tl

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin