SON DAKİKA… Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Esenyurt Belediye Başkanlığı Basın Yayın Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Kadıoğlu’nun son 3 yıldır muhtelif sağlık sorunları nedeni ile tedavi
gördüğü belirtildi.

Açıklamada, istifa talebine ilişkin dilekçenin, İstanbul Valiliği’ne iletildiği kaydedildi. Kadıoğlu, 28 Mart 2004 yılındaki yerel seçimlerde, Esenyurt Belediyesi Başkanı olarak seçilmişti.

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA GELDİ

Belediyeden yapılan açıklamada, 13 yıl 8,5 aydır ilçenin belediye başkanlığını yürüten Kadıoğlu’nun, bugün itibarıyla kendi isteğiyle görevinden istifa ettiği, buna ilişkin yazılı talebini Valiliğe bildirdiği belirtildi.

Açıklamada, Kadıoğlu’nun 3 yıldır muhtelif sağlık sorunları nedeniyle tedavi gördüğü kaydedilerek, şöyle denildi:
“Sorumlu olduğu ilçenin ve Esenyurt halkının ihtiyacı olan hizmetlerin üretilmesinde ve yerine getirilmesinde bu sağlık sorunlarının engel olmaya başlayacağı kaygısıyla böyle bir istifa kararı almış bulunmaktadır. Sayın Belediye Başkanımızın, seçildiği günden bugüne kadar Esenyurt ilçesine ve halkına olan duyarlılık sebebiyle almış olduğu bu kararı saygıyla karşılıyoruz. Kendisine Esenyurt ilçesi ve içinde yaşayan insanlar adına gösterdiği insanüstü gayret, çaba ve çalışmalar, sağlık, eğitim, çevre, kültür, sosyal barış daha nice hizmetlerinden ötürü sonsuz şükran ve teşekkürlerimizi kamuoyu önünde sunarız.”

HÜRRİYET 1 AY ÖNCE YAZMIŞTI

Hürriyet Parlamento Şefi Nuray Babacan, bundan bir ay önce, 14 Kasım’da, “İstanbul’da Büyük Operasyon” başlığıyla yazdığı haberinde 6 il belediye başkanının değiştirilmesinin ardından ikinci büyük operasyonun İstanbul’da yapılacağını duyurmuştu. Haberde, Esenyurt, Üsküdar ve Eyüpsultan’da incelemelerin sürdüğü belirtilmişti. Esenyurt Belediye Başkanının bugün istifasının ardından gözler Üsküdar ve Eyüpsultan’a çevrildi.

Son dakika... Başkanlık ve AK Partiden ağlayarak istifa ettiSon dakika… Başkanlık ve AK Parti’den ağlayarak istifa etti

SON DAKİKA... Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti

SON DAKİKA... Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti

NECMİ KADIOĞLU KİMDİR?

Kadıoğlu, 1954 yılında Gümüşhane’de doğdu. İlkokulu Gümüşhane’de orta, lise ve üniversite eğitimini ise İstanbul’da tamamladı. İş hayatına Gümrük Müşaviri olarak başladı. Mali Müşavir olarak çalıştı. Yurt içinde ve yurt dışında üstdüzey yöneticilik yaptı.

1992-1993 yılları arasında Kağıthane Belediyesi’nde Başkan Danışmanlığı yaptı. 1994-1998 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Kaynak ve İştirakler Daire Başkanlığı ve Başkan Danışmanlığı görevlerinde bulundu.

28 Mart 2004 yılında yapılan yerel seçimlerde Esenyurt Belediyesi’nde Belediye Başkanı olarak göreve başladı. İyi derecede İngilizce, Almanca ve Arapça bilmektedir. Evli ve altı çocuk babasıdır

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
SON DAKİKA… Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin