Son Dakika Malatyaspor Trabzonspor Maçı Ertelendi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TFF’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Merkez üssü Sivrice olan ve Elazığ ile Malatya illerimizde can kayıplarına yol açan deprem nedeniyle Süper Lig’in 19. Haftasında 27 Ocak Pazartesi günü oynanması planlanan BtcTurk Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçı ileri bir tarihe ertelendi.

Yeni Malatya Stadyumu’nda saat 20.00’de yapılması gereken müsabakanın oynanacağı tarih daha sonra ilan edilecek.
Deprem sonrası çalışmalar hakkında bilgilendirme

Türkiye Futbol Federasyonu olarak, merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan ve başta Malatya tüm çevre illerde de hissedilen depremin ilk anından itibaren tüm birimlerimizle harekete geçilmiş ve ivedilikle kapsamlı çalışmalar başlatılmıştır.

Bölgedeki futbol faaliyetlerinin mümkün olduğunca sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için Türkiye Futbol Federasyonu ve TFF Bölge Müdürlükleri yetkilileri tarafından bölgedeki tüm kulüplerin temsilcileri ile tek tek temaslar kurulmuş, kulüplerimizden bilgi alınmış ve herhangi bir zarar veya kayıp olmadığı Federasyonumuza bildirilmiştir.

Değerlendirmeler kapsamında; ilk olarak Elazığ ilimizin iki takımı olan Elazığ Belediye Spor’un iç sahadaki Payasspor maçı, Elazığspor’un da deplasmandaki Tuzlaspor müsabakası ileri bir tarihe ertelenmiştir. Yine; Malatya ve Elazığ’da oynanacak olan Bölgesel Amatör Lig (BAL) ve yerel amatör maçlar da ASKF tarafından ileri bir tarihe alınmıştır denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Son Dakika Malatyaspor Trabzonspor Maçı Ertelendi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin