Son Dakika Trabzon’u Aşırı Yağmur vurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aşırı Yagmur Trabzon’u vurdu
Büyük Şehir Belediye Başkanı Zorluoğlu Sahada çalışmaları yönetiyor.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, aşırı yağış sonucu meydana gelen su taşkınlarına karşı yürütülen çalışmaları sahada sevk ve idare ediyor.

Yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Zorluoğlu, Ortahisar ilçesinin Pazarkapı Mahallesi’nde dere taşkını yaşandığını ifade etti.

Dere taşkını sonucu Piyasa Meydanı ve Kırkmerdivenler olarak bilinen alanda su baskını yaşandığını kaydeden Zorluoğlu, ilk andan itibaren gerekli müdahalelerde bulunduklarını bildirdi.

Başkan Zorluoğlu, “Pazarkapı Mahallesi’nde Kırkmerdivenler bölgesinde suyun tahliyesi sağlanmıştır. Piyasa Meydanı’na, bölgede bulunan yer altı elektrik hatlarından ötürü kontrollü olarak müdahale ediyoruz. Kaşüstü Kavşağı ve Tanjant bölgesine de anında müdahale edilmiştir” dedi.

Büyükşehir Belediyesinin tüm birimleri ile teyakkuzda olduğunu kaydeden Zorluoğlu, “İlgili kamu kurumlarımızla birlikte, gerekli çalışmalar harfiyen yapılmaktadır. Tüm sorunlar ortadan kaldırılıncaya dek çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

Kaynak Haber61

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Son Dakika Trabzon’u Aşırı Yağmur vurdu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin