Sörloth’un aldığı villa

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor’un “Kuzeyin Kralı” lakablı yıldızı Sörloth villa satın aldı

Süper Lig gol krallığında zirveyi kimselere bırakmayan Trabzonsporlu Alexander Sörloth, memleketi olan Norveç’in Troindheim kentinde bir ev satın aldı.

Trabzonspor’un yıldız golcüsü Alexander Sörloth, özel izinle gittiği ülkesinde günlerini oldukça yoğun geçirdi. Crystal Palace’tan iki sezonluğuna kiralık olarak kadroya dahil edilen 24 yaşındaki santrfor, attığı gollerle bordo-mavili ekibi sırtlarken, özel hayatında da hareketli günler geçiriyor.

Özel izinle gidip geri döndü

Ailesiyle birkaç günlüğüne vakit geçirme fırsatı bulunan Sörloth, burada katıldığı yayınlarda ülkesinde de ilgiyle izlenen başarılı performansına yönelik açıklamalar yaptı. Ligde şu ana kadar 19 gol kaydeden futbolcunun ailesiyle vakit geçirmek ve basına konuşmak dışında da aktiviteler içerisine girdiği ortaya çıktı.


Kız arkadaşıyla birlikte aldı

Norveç basını, Alexander Sörloth’un yeni bir ev satın aldığını duyurdu. Buna göre Trabzonspor forveti, doğduğu şehir olan Trondheim’da bir ev satın aldı. Villa tarzında müstakil bir yapı olduğu belirtilen binanın fotoğrafıyla birlikte verilen haberde, Sörloth’un kız arkadaşıyla birlikte burayı satın aldığı belirtildi.

İki katlı yapıda dikkat çeken mimari

İki katlı ve kendisine ait bir garajı olduğu görülen villanın dikkat çeken bir mimarisi olduğu göze çarptı. Trondheim doğumlu olan Alexander Sörloth, Rosenborg Kulübü’nden yetişmiş, ardından Bodo Glimt’e transfer olarak sonrasında ilk yurt dışı transferini Hollanda’nın Groningen ekibine gerçekleştirmişti.

Kaynak:Haber61

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sörloth’un aldığı villa

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin