Terörist Var Keleş Vardiye İhbar ettiler Yizsiz Av tüfeği ve Bölge İnsanı Çıktılar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son Dakika Arakı’yı ayağa kaldıran ihbar asılsız çıktı.

Karadenizhaber61’in  Edindiği bilgiye göre Araklı Erikli Pazarcık Mevkiinde Araklı’lı yaşları 17 ile 19 Arasında değişen gençlerin kendi aralarında düzenlediği piknik kabusa dönüştü.

Olay 29 Ocak 2019 saat 13:30 civarında 156 Jandarma ihbar hattına gelen bir telefonla başladı.

Yol kenarında Kendi aralarında piknik düzenleyen Gençleri yoldan geçen Bir.vatandaş tarafından Terörist olarak 156 ‘ya ihbar edince Trabzon Araklı ve Dağbaşı Karakollarında hareketli anlar yaşandı.

İHBAR ASILSIZ ÇIKTI
Haberi alan Dağbaşı Jandarma ekipleri olay yerine intikal ederek bölgede bulunan gençleri ifadelerini almak üzere Dağbaşı Jandarma komutanlığına getirerek İfadelerine baş vuruldu.

Gençlerin ifadesinde öğrenci oldukları bölgede pıknık yapmak amaçlı bulunduklarını bölge insani olduklarını ve zaman zaman bu bölgede pıknık yapmak amaçlı bulunduklarını ifade ettikleri öğrenildi.

Öte yandan gençlerin terörist diye ihbar edilmelerine neden olan yanlarında bulundurdukları yivsiz Av tüfeğinin Ruhsatlı olduğu ortaya çıktı.

Olayla ilgili yapılan işlemlerin ardından İfadeleri alınan gençler serbest bırakılırken Ruhsatlı olan Yivsiz Av tüfeğine geçici olarak el konunuldu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Terörist Var Keleş Vardiye İhbar ettiler Yizsiz Av tüfeği ve Bölge İnsanı Çıktılar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin