Trabzon Araklı’lı Genç Kızı Görenler Gözlerine İnanamıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon’un Araklı ilçesi Kestanelik (Büyük Cımla) Mahallesinden Yıllar Önce Almanya’ya Gurbetçi olarak giden bir Ailenin Kızı Olan Neriman Güzeldan Türkiye’e döndükten sonra 70 tonluk yüksek tonaşlı araçları kullanarak Yaptığı İşle görenleri kendisine hayran bırakıyor.

GENÇ YAŞINA BÜYÜK BAŞARILAR SIĞDIRMIŞ

Bir Süre İstanbul’da özel bir firmada Proje satış danışmanlığı yapan Güzeldal
Hayatını sırasıyla Minibüs, Kamyon, Tır, Şoförlüğü yaparak sürdürüyor zaman geçtikçe mesleğini üst seviyelere taşımaya karar veren Neriman Güzeldal Türkiye’nin En büyük Uluslararası Limanlarından biri olan İzmit Yarımca DP WORLD Limanında Vardiyeli olarak Çalışıyor.

Neriman Güzeldal Yaptıkları işin çok tehlikeli olduğunu aşırı dikkat gerektiren bir durum aynı Zamanda Cesaret isteyen bir Olay, Ama ben İşimi severek yapıyorum diyen genç Karadeniz Kadını…

Karadenizhaber61’e yaptığı açıklamada Şöyle devam etti.
70 Ton’luk yükün altında Araç kullanmak çok tehlikeli ama işimi severek yapıyorum Yurt Dışından Çok teklifler var ama ben Ülkemizde Çalışmak istiyorum Aynı Zamanda Trabzonspor Hastası Olan Genç Bayan Şoför’lük benim için bir hobi
Bir dönem Özel bir firmada Proje Satış Sorumlusu olarak Çalıştığını ifade ederken Almanya Doğumlu olduğunu öğrendik.

Almanya’da doğduğunu ama Vatan Özlemi herşeyin önüne geçtiği için Ülkemizde yaşamaya karar verip kesin dönüş yaptıklarını ifade eden Başarılı Genç Bayan yaptığı işle ilgili Çevresinden olumlu tepkiler aldığını Yüksek Tonajlı Araçların üzerinde görenler önce inanamıyor ama sonra tebrik edip helal olsun diyenler oluyor.

öte yandan
Hayvanlarıda Çok sevdiğini özellikle Fare’lere ayrı bir senpatı duyduğunu anlatan Neriman Guzeldal’a (Karadenizhaber61 Ailesi olarak Hayatında Başarılar dileriz. )

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
2
vir_sl_
Virüslü
Trabzon Araklı’lı Genç Kızı Görenler Gözlerine İnanamıyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin