Trabzon’da MHP’ye Büyük Katılım İktidara doğru adım adım

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon’da Düzenlenen törenle MHP’ye katılan partililere MHP rozetleri takıldı.

Trabzon Merkez Basta Olmak üzere ilçelerinde de partiye katılımlar sürerken

Uzunsokak’ta bir restoranda düzenlenen törene katılım yoğun olurken partililer salona sığmadı. MHP’nin dev toplantısına MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım,MYK Üyesi Süleyman Latif Yunusoğlu,Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurkız,Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu,MHP İL Kadın Kolları Başkanı Gülen Demir,MHP Eski İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri,İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile MHP’ye yeni üye olan binlerce vatandaş katıldı.

Burada konuşma yapan MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, partilerine yapılan eleştirilere tepki göstererek, “Biz sadece ülkede beka sorunlarını anlayanlardan tarafız. Biz bizi kimin yönettiğine değil, sadece nasıl yönettiğine bakarız. Çünkü biz, aslı bir, sözü bir şerefli Türk Milleti’nin Milliyetçi Hareket Partisi’yiz. Yedi düvelin saldırısıyla karşı karşıyayız. Ne yapacaktık tek devlet diyenleri bırakıp Kürdistan diyenlerin yanında mı poz verecektik. MHP’ye kızgınlığından dolayı bölücü terörün uzantılarıyla beraber olunmasının hedef birliği yapılmasının hiçbir mazereti yoktur” dedi.

MHP İKTİDARINI ÖNLEMEK İSTİYORLAR

Kongrede konuşan MHP MYK üyesi Süleyman Yunus Latifoğlu da, İYİ Parti’ye göndermede bulunarak, “’Ben Fetullah Hocaefenfiyi çok severim. Eğer Türk Milleti onu anlamış olsa idi ne 80 darbesi ne de bugünkü sıkıntıları yaşardık’ diyen birinin genel başkanı olduğu, MHP lider Sayın Bahçeli’yi 2002 yılında Amerikalılarla anlaşıp başbakanlığı ele almadığı için eleştirenlerin genel başkan yardımcısı olduğu bir siyasi parti oluşturdular. Türk Milliyetçilerini boğmak, Türk İslam ülkücülerinin yolunu kesmek ve MHP iktidarını önlemek için” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Ülkücü medya

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trabzon’da MHP’ye Büyük Katılım İktidara doğru adım adım

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin