Trabzon’lu Ünlü Doktor Emekli Oldu Hastaları Üzgün.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon’luların Yakından tanıdığı Ünlü Doktor Emekliye Ayrıldı.

Trabzon’un ve bölgenin sayılan, sevilen ve şifa dağıtan efsane Doktoru Ayhan Çağılcı 19 yıldır hizmet verdiği Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesine veda etti. Dr.Çağılcı 10 binlerce hastaya şifa dağıtmıştı. Operatör Dr.Ayhan Çağılcı 1 Şubattan itibaren bir başka özel Hastanede hastalarına hizmet vermeye devam edecek.

1989 -1995 KTÜ Tıp fakültesi’nde eğitime başlayan mezun olduğu ilk yıl 1995-2001 yıllarında Sürmene Devlet Hastanesi’nde genel cerrahi uzmanı ve Başhekim 2001-2020 yılları arasında Trabzon Numune hastanesi -Kaşüstü Eğitim Araştırma Hastanesinde genel cerrahi uzmanı olarak toplam 32 yılda binlerce ameliyat,onbinlerce hastaya deva için gece gündüz çalışan ,bölgenin sevilen ve sayılan REKORTMEN DOKTORu Op.Dr.Ayhan Çağılcı emekli oldu.
Günde 100. ün üstünde poliklinik hastası bakan,günde 10-15 civarı ameliyat yapan Op.Dr.Ayhan Çağılcı’nın emeklilik kararı hastaları arasında derin üzüntü yarattı
Trabzon da çalışmalarına 1 Şubat itibariyle bir başka hastenede devam edeceğini öğrenen hastaları Ayhan beyi dört gözle bekliyor.
Kaynak: Trabzonhaber24

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trabzon’lu Ünlü Doktor Emekli Oldu Hastaları Üzgün.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin