Trabzonspor Yeni Transferi duyurdu 27 yaşında

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor, Jean Evrard Kouassi ile anlaştı!

Son dakika Trabzonspor, Çin Süper Ligi ekiplerinden Wuhan Zall forması giyen 27 yaşındaki kanat oyuncusu Jean Evrard Kouassi ile anlaştı. Yönetim, Jean Evrard Kouassi’yi şehre davet etti.
Namağlup lider olan ve şampiyonluk yolunda ilk 15 haftada büyük bir avantaj yakalayan Trabzonspor, Gervinho’nun sakatlığının ardından boşalan kanat bölgesi için takviye yapmaya hazırlanıyor.

Fırtına, son olarak Çin Ligi ekibi Wuhan’da forma giyen Jean Evrard Kouassi ile prensip anlaşmasına vardı. Öte yandan Trabzonspor yönetimi, Jean Evrard Kouassi’yi şehre davet etti. Oyuncu, kısa süre içinde Trabzon’a gelecek.

RESMEN AÇIKLANDI
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, Fildişi Sahili Milli Takım oyuncusu Jean Evrard Kouassi’yi hafta içinde Trabzon’a getirmeyi planladıklarını söyledi.

Ertuğrul Doğan, bordo-mavili kulübün genel kurul sonrasında yaptığı açıklamada transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Doğan, Fildişi Sahili Milli Takımı’nın hücum oyuncusu Jean Evrard Kouassi ile prensipte anlaşmaya vararak Trabzon’a davet ettiklerini belirterek, “Bu hafta inşallah Trabzon’a getireceğiz. Milli takımının oyuncusu, hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

JEAN EVRARD KOUASSİ KİMDİR?
Çin Ligi ekiplerinden Wuhan FC takımında forvet mevkinde forma giyen Jean Evrard Kouassi, 25 Eylül 1994 tarihinde dünyaya geldi. 174 cm boyunda ve 63 kilo olan Jean Evrard Kouassi, sağ ve sol ayağını kullanıyor. 27 yaşındaki Fildişili sol kanat oyuncusu Çin Süper Ligi’nde geride kalan 13 maçta 5 gole imza attı. Kouassi, 2017 yılında Shanghai Port’tan Wuhan’a bedelsiz olarak transfer olmuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trabzonspor Yeni Transferi duyurdu 27 yaşında

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin