Trabzonspor’da İmza Töreni

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teknik Direktörümüz Ünal Karaman’ın yardımcılıklarını yapacak olan Hüseyin Çimşir, Ümit İnal, Metin Aktaş, Timur Atalay ve Olcay Mülazımoğlu için imza töreni düzenlendi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törene Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu, Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu ve Teknik Direktörümüz Ünal Karaman katıldı.

İmza töreninde konuşan Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu, şunları söyledi: “Yeni bir yapılanma dönemine girdiğimizi açıklamıştık. Kongre sonrası yapılan tüm çalışmalar gelecek adına yapılan düzenlemelerle ilgiliydi. Teknik Direktörümüz Ünal Karaman’ın yaptığı çalışmalar sonucu A takımın teknik kadrosunu düzenlemeye çalışıyoruz. Sanıyorum daha katılacak arkadaşlar da olacak. Çünkü federasyonun kulüplerde bulunmasını zorunlu kıldığı pozisyonlar var. Diyetisyen ve psikolog gibi. Arkadaşlarımızı kutlar, başarılar dilerim.”

Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu, transfer çalışmalarıyla ilgili gelen soruya şu cevabı verdi: “Bu dönem geçmişte yaşanan transfer dönemlerinden biraz farklı. Çünkü hem ekonomik olarak hem de sayısal olarak şişkin bir kadro var. Önce bu kadroda bir düzenleme yapılma mecburiyeti var. Bunu yaparken ihtiyaçlara göre de bir çalışma yapılıyor. Neyin ne olacağına hocamızla konuşarak, oyuncularla görüşerek belirleyeceğiz. ondan sonra ihtiyaç duyulan mevkilere Trabzonspor Kulübü’nün şartlarına uyan, bütçesine uygun transferleri yapmaya çalışacağız. Yakın geçmişte olduğu gibi yüksek maliyetli, kulübün ödemelerini zorlaştıracak, sıkıntı yaratacak oyuncuları değil, ekip anlayışı olan, kadroda yer alacak, birlikteliği sağlayacak oyuncularla ligde zirvede olmaya çalışacağız.”

Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu, Sosa ile ilgili gelen soruya, “Özellikle yüksek maliyetli, kulübün ödemeleri ile ilgili zorluk yaşadığı oyuncuların menajerlerinin böyle bir çalışması var. Siz de biliyorsunuz kulübe çekilen ihtarlar var. Ödemelerde aksaklıklar oldu. Doğal olarak bu oyuncuların menajerleri de birtakım çalışmalar içinde oluyor ve Trabzonspor’a öneriler getirmek için uğraşıyor. Kulübe resmi olarak gelmiş öneri yok. Sezon açılana kadar takip edeceğiz” cevabını verdi.

Teknik Direktörümüz Ünal Karaman ise şunları söyledi:

“Biz birbirimizin kusurunu görmeye çalışırsak çok hata buluruz. Mevlana’nın dediği gibi başkalarının hatalarını görme konusunda gece gibi olmalıyız. Biz bir ekip oluşturduk. Ana fikirde diyoruz ki önceliğimiz Trabzonspor menfaatleri. İşin ciddiyeti ve disiplini ile yürümesi gerekiyor. Burası belli sayıda eleman barındırması gereken bir yer. Futbol topunu ortaya atalım da koşturalımdan daha öteye geçti bu iş. Tabii ki aramıza katılan arkadaşlar olacak. Şimdilik bu arkadaşlarımızla çalışacağız.”

Yardımcı antrenörlerimizin açıklamaları

İlk olarak söz alan Yardımcı Antrenörümüz Hüseyin Çimşir, tekrar kulübümüzde görev aldığı için mutlu olduğunu belirterek, “Bana bu görevi layık gördükleri için teşekkür ederim. Trabzonspor, Bursaspor, Sakaryaspor, Antalyaspor ve Adana Demir’de futbol oynadım. Osmanlıspor, Konyaspor, Akhisar Belediyespor ve Kayseri Erciyesspor gibi takımlarda yardımcı antrenörlükler yaptım” dedi.

Yardımcı Antrenörlerimizden Ümit İnal ise şunları söyledi. “17 sene süren profesyonel oyunculuk hayatım var. 1991 yılında Trabzonspor’da oynadım. Sonrasında Karabükspor, Kocaelispor, Göztepe ve Altay takımlarında oynadım. Şanlıurfaspor, Göztepe ve Karşıyaka’da antrenörlük yaptım. Şimdi buradayım. Hepimiz için iyi olur inşallah.”

Kaleci Antrenörümüz Metin Aktaş, şunları söyledi: “18 yıllık profesyonel oyunculuğun ardından 1461 Trabzon ve Adana Demirspor’da antrenörlük yaptım. Şimdi formasını giydiğim kulübüme döndüğüm için çok mutluyum.”

Yardımcı Antrenörümüz Timur Atalay, şunları söyledi: “ODTÜ mezunuyum ve doktoramı yaptım. Şimdi de Uluslararası Final Üniversitesi’nde yardımcı doçent olarak devam ediyorum. 2002 yılından beri Süper Lig’de yer alan takımlarda görev yapıyorum. Trabzonspor’da ise ikinci kez görev alıyorum. Bu benim için inanılmaz bir mutluluk. Umarım beklenen başarıyı getirmekte katkımız olur.”

Son olarak söz alan Yardımcı Antrenörümüz Olcay Mülazımoğlu şunları söyledi: “Trabzon’a yabancı olan birisi değilim. 13 yıldır Trabzon’da eğitim camiası içerisinde görev yapmış birisiyim. Ünal hocayla 2002 Dünya Kupası’ndan beri birlikte çalışıyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi akademik, sportif danışmanlık görevinde bulunacağım. Aynı zamanda Muğla Sıtkı Koşman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak görev yapmaktayım. Uzmanlık alanlarım antrenman bilimleri ile maç ve sporcu performans analizidir. Bu tür konularda en iyisini yapmaya çalışacağız.”

Daha sonra soruları yanıtlayan Teknik Direktörümüz Ünal Karaman, şunları söyledi: “Biz önyargı ve olumsuz bakışın belli bir şartlara dönüşmesinden huzursuzluk duyarız. Kulübümüze karşı ürettiklerimize bakacaksınız. Geçmişteki Ünal’ı ne sorgulatırım ne de inceletirim. Sağ olsun arkadaşlarımız destek veriyorlar. Biz Trabzonspor’un doğrusunda yanlışında, acısında ve sevgisinde vardık dedi.

Trabzonspor

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trabzonspor’da İmza Töreni

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin