Ülkemiz’de İl ve İlçe Yöneticileri Bölgelerine Turist Çekmek için yarişsada biz Gelenlerin Değerini bilmiyoruz.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Araklı’nın Gözde Turizm Alanının içler acısı halı görenleri buda olurmu dedirtiyor.
Araklı Aytaş Mahallesi Asmasu Şelalesi Özellikle Arap ve İl dışından gelen Turist lerin uğrak yeri haline gelmiş olsa da Aytaş Asmasu Şelalesi Karadeniz’in en yüksek Avrupanın 3. En yüksek şelalesi olarak her nekadar tanıtımı yetkililerce yeterli yapılmasada.

Araklı’nın Turizm Çeken en güzel yerlerinden biri olmayı başarsada yıllar önce Arşaptan Derenin üzerine yapılan izleme aynı zamanda yaylalarında kullandığı köprü Derenin taştığı zamanlarda sürüklediği ağaç parçaları ve taşlar köprüyü kullanılmaz hale getirdi.
Bölgede gezi yapan Araklı Doğa Sporları Derneği yetkilileri yapmış oldukları Açıklamada Özellikle Araklı Halkının Gerek Yurt içi.gerekse Yurt dışından gelen Turistler burayı ziyaret edim huzur buluyorlar.burası bölgemiz için bulunmaz bir değer her ne kadar yetkililerce tanıtımı yapılmasada gelen yerli ve yabancı turisler buranın tanıtımını yapmış oldukları paylaşımlarla Ücretsiz yapmış oluyorlar.


Araklı Doğa Sporları Derneği olarak Bölgemiz için elimizden geleni yaparak Araklımızı Tanıtmaya Çalışıyoruz gerek yaptığımız çekimleri Bölgesel TV kanallarına ücretsiz vererek gerek gelen misafirlerimizi Bölgemizde bulunan Turistik alanları gezdirerek imkanlar doğrultusunda Araklı’mızı tanıtmaya devam edeceğiz.

Yetkililer’den isteğimiz sadece kendi üzerine düşen görevleri yapmaları. İlçemizin Mahalle ve yaylalarında halka açık bulunan Turizm alanlarının bazılarının Bakıma İhtiyacı var. Asmasu Şelalesi Araklı için bulunmaz bir değer ama oraya giden Turistler oturacak istirahat edecek konaklayacak bir alan olmaması gelen Turistler bu konuda şikayetçi olduklarını ifade ettiler. Ayrıca Oraya estetik bir asma köprü, çöp konteynırları, estetik bir şekilde tasarlanmış bilgilendirme tabelası, ve çöp uyarısının olacağı tabelalar asılmasını Gelen Turistler’in doğaya zarar vermemesi konusunda uyarı levhalarının bulundurulması İlçemiz ve Doğa Açısından iyi olacağını Aktardılar.

Karadenizhaber61

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ülkemiz’de İl ve İlçe Yöneticileri Bölgelerine Turist Çekmek için yarişsada biz Gelenlerin Değerini bilmiyoruz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin