TİMBİR ve BHA Heyetinden İstanbul Medya Yayın Grubuna anlamlı ziyaret
Ziyarette, dijital medya alanında önemli çalışmalara imza atan BHA Birlik Haber Ajansı yöneticileri de hazır bulundu.
Cengiz Aksan – BHA Yönetim Kurulu Başkanı ve
Muhammet Kaçar – BHA Genel Müdürü, dijital yayıncılığın geleceği ve medya iş birlikleri üzerine kapsamlı değerlendirmeler yaptı.
Gerçekleşen buluşmada, TİMBİR ve BHA TV ortak yayın altyapısı, yerel ve ulusal medya yapılanmaları, dijital dönüşüm sürecinde atılacak yeni adımlar ve internet haberciliğinin geleceği üzerine istişarelerde bulunuldu. Günümüz medya dünyasında hızla değişen dijital yayıncılık trendleri masaya yatırılırken, sektörün ortak sorunları ve çözüm önerileri de ele alındı.
İstanbul Medya Yayın Grubu Başkanı Adil Koçalan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu ifadeleri kullandı:
“Dijital medya artık sadece bir yayın modeli değil, toplumların haber alma hakkını güçlendiren stratejik bir alan. TİMBİR ve BHA’nın sektöre kattığı vizyon, Türkiye’de internet haberciliğinin geleceğini şekillendirecek güçte. Bu anlamlı ziyaret bizi onurlandırdı.”
Karşılıklı iyi niyet ve iş birliği mesajlarının verildiği görüşme, ortak projeler ve dijital medya alanında daha güçlü bir iş birliği hedefiyle sona erdi.
𝘽𝙃𝘼 𝙏𝙍𝘼𝘽𝙕𝙊𝙉 𝙏𝙚𝙢𝙨𝙞𝙡𝙘𝙞𝙨𝙞 𝙃𝙖𝙮𝙖𝙩ı 𝘾𝙚𝙗𝙞
𝘽𝙃𝘼 𝘼𝙧𝙖𝙠𝙡ı 𝙏𝙚𝙢𝙨ı𝙡𝙘ı𝙨ı 𝙀𝙧𝙠𝙖𝙣 𝘿𝙚𝙢𝙞𝙧𝙩𝙪𝙧𝙠𝙤𝙜𝙡𝙪



