ABD Başkanından Türkiye’e Tehdit ya Papazı verin Yada…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaklaşık 1 Yıldır Tutuklu Bulunan ve Dün Cezaevinden çıkarak ev hapsine Alınan Andrew Brunson’un tamamen serbest bırakılmasını isteyen Amerika Türkiye’i Tehtit etti. Her Seferinde ver Papazı Al Papazı diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bu tehdit karşısında nasıl bir tutum sergileyeceği henüz açıklanmadı.

ABD Başkanı Donald Trump, Twitter’dan yaptığı açıklamada Türkiye’de ev hapsine alınan ABD’li rahip Andrew Brunson’un serbest bırakılması çağrısı yaptı.

Trump paylaşımında, “ABD, Türkiye’ye büyük Hristiyan, aile adamı ve mükemmel bir insan olan Pastör Andrew Brunson’un uzun süreli tutukluluğu için büyük yaptırımlar uygulayacak. Bu masum inanç adamı derhal serbest bırakılmalı!” ifadelerini kullandı.

Öte yandan ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, ev hapsine alınan ABD’li rahip Andrew Brunson’un serbest bırakılmaması durumunda Türkiye’ye yaptırım uygulanacağını söyledi

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence de gün içerisinde konuyla ilgili bir açıklama yapmış ve Brunson’un serbest bırakılmasını talep etmişti.

Ekim 2016’da PKK ve FETÖ adına suç işlemek ve casusluk suçlamalarıyla tutuklanan Andrew Brunson, Çarşamba günü İzmir Cezaevi’nden tahliye edilerek ev hapsine alınmıştı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ABD Başkanından Türkiye’e Tehdit ya Papazı verin Yada…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin