Acı Haberin Ardından Şehitlerimizin İsim ve Memleketleri Belli oluyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dakika haberi: Suriye’nin İdlib kentinde katil Esad rejiminin yaptığı hain hava saldırısı sonuçu 33 Mehmetçiğimiz şehit oldu. Hain saldırıda şehit olan şanlı Mehmetçiğimizin isimleri belli olmaya başlandı.

ANTALYA: TURGUT BURKAY KORKMAZ

Suriye’nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan 33 askerden Piyade Uzman Onbaşı Turgut Burkay Korkmaz’ın (23) acı haberi, Antalya’nın Finike ilçesinde yaşayan ailesine verildi.

MERSİN: İBRAHİM TÜZEL

Suriye’nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan 33 askerden Uzman Çavuş İbrahim Tüzel’in (24) acı haberi, Mersin’in Erdemli ilçesinde yaşayan ailesine verildi.

Erdemli Kaymakamı Avni Kula ile beraberindeki heyet, sabah saatlerinde, acı haberi şehit Uzman Çavuş İbrahim Tüzel’in Alibeyli Mahallesi’nde oturan babası Şuayip ile annesi Gülten Tüzel’e verdi. 7 kardeş olan Tüzel’in babaevi, Türk bayraklarıyla donatıldı. Tüzel ailesinin yakınları ve komşuları da taziye için eve geldi. Şehit Uzman Çavuş İbrahim Tüzel’in cenazesinin, Erdemli’de toprağa verileceği öğrenildi.

KAHRAMANMARAŞ: AHMET SAYGILI

İdlib’de rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Ahmet Saygılı’nın (23) Kahramanmaraş’taki evine şehadet haberi ulaştı.

Şehidin Türkoğlu ilçesi Beyoğlu Mahallesi’ndeki babaevine gelen Kaymakam Gürbüz Saltaş, Türkoğlu Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Bozdoğan ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mete Pekmez, şehadet haberini anne Ayşe ve baba Hüseyin Saygılı’ya verdi.

Şehidin ailesi ve yakınlarını, askeri yetkililer ile mahalle sakinleri teskin etti.
Saygılı ailesinin evine ve sokağına Türk bayrakları asıldı, sokağa taziye çadırı kuruldu.

Bu arada, 7 kardeş olan Ahmet Saygılı’nın 3 kardeşinin de Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu olarak çeşitli yerlerde görev yaptığı öğrenildi.

Kaynak: Sabah

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Acı Haberin Ardından Şehitlerimizin İsim ve Memleketleri Belli oluyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin