Acı Olay Ceseti Bulundu Kafası Aranıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zonguldak’ta ineğini otlamak için gittiği dağ yolunda başı kesik şekilde cansız bedeni bulunan 71 yaşındaki Mustafa Keleş’in kesilmiş başı jandarma ekiplerince aranıyor.

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen olayda kızı ile birlikte yaşayan 71 yaşındaki Mustafa Keleş, iddiaya göre ineğini otlatmak için dağ yoluna gitti. Aradan belli bir süre sonra Mustafa Keleş’in cansız bedeni bir vatandaş tarafından bulundu. Olay yerine jandarma ekipleri gelirken yapılan incelemeler neticesinde cesedin Mustafa Keleş’e ait olduğu belirlendi. Başı kesilmiş halde bulunan Keleş’in cansız bedeni üzerinde delil toplayan ekipler kesilmiş başı ise cesedin yakınında arama çalışmasını sürdürüyor.

“ACIMIZ ÇOK BÜYÜK”

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Dursunlar Köyü Muhtarı Şerafettin Meşe, “Telefon geldiğinde bana Mustafa Keleş’in öldüğü ihbarı geldi. Cenazesi tarlada olduğunu söylediler. Jandarmayla beraber olay yerine geldik. Öyle bir masum insan ki böyle bir olaya layık görüldüğüne inanmıyorum. Çok değerli bir ağabeyimizdi. Başının kesik olduğu söylendi. Hanımı öldü. Çocukları gurbette. Kızıyla beraber yaşıyordu. Başımız sağolsun gerçekten acımız büyük” diye konuştu.

Kaynak :İHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Acı Olay Ceseti Bulundu Kafası Aranıyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin