Araklı Belediye Başkan Adayından Terör Açıklaması

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde yürütülen operasyonlarda 12 askerimizin şehit olmasının ardından Bağımsız Türkiye Partisi Araklı Belediye Başkan adayı Mesut Demirtürkoğlu’da bir açıklamada bulundu.

Demirtürkoğlu açıklamasında şunları söyledi:

“Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde yürütülen operasyonlarda 12 Mehmetçiğimizin şehit olması, tüm Türkiye’yi yasa boğmuştur.

Aziz şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı diliyoruz.

Terörle mücadelede büyük kahramanlıklar sergileyen Türk Silahlı Kuvvetlerimize, şükran ve minnetlerimizi sunuyoruz.

Bugün Türkiye’de rahat ve huzur içerisinde uyuyabiliyorsak, bunu kahraman Mehmetçiğimizin onurlu mücadelesine borçlu olduğumuz asla unutulmamalıdır.

Ülke olarak böylesi süreçlerin yaşandığı bir dönemde, Türk milleti olarak her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın olduğu unutulmamalıdır.

ABD destekli PKK terör örgütüyle en etkin şekilde mücadele edilmesi ve kesin bir sonuç alınması, ancak ve ancak ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Tam bağımsız Türkiye” ideali ve hedefinin gerçekleştirilmesiyle mümkün olacaktır.

Bu vesile ile Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde yürütülen operasyonlarda şehit olan Mehmetçiklerimize bir kez daha yüce Allah’tan rahmet, Türk milletine baş sağlığı  diliyoruz.

Ruhları şad, mekanları cennet olsun.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Araklı Belediye Başkan Adayından Terör Açıklaması

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin