Araklı’da Demirtürkoğlu Rüzgarı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Araklı’da Kısa süre önce Belediye Başkan Adaylığını Açıklayan Mesut Demirtürkoğlu Gencleri Arkasına Alarak şimdiden Rüzgar gibi esiyor

Araklı’da en genç aday BTP’den
Bağımsız Türkiye Partisi’nin Araklı Belediye Başkan adayı Mesut Demirtürkoğlu oldu.
Araklı ilçesi’nde çokça sevilen ve yardımseverliği ile herkesin gönlünde taht kuran genç ve dinamik aday Mesut Demirtürkoğlu, geçtiğimiz haftalarda BTP’den aday adaylığını açıklamıştı.


Demirtürkoğlu’nun aday adaylığını kabul eden BTP İl teşkilatı, Mesut Demirtürkoğlu’nu Araklı ilçesinden aday gösterdiğini açıkladı.
Araklı’nın Merkez ve mahallelerinde herkes tarafından çok iyi tanınan ve sevilen genç aday Mesut Demirtürkoğlu, seçim çalışmalarına şimdiden start verdi.
Belediye Meclis Üyesi adaylarını belirlemek için sahada aktif çalışan Mesut Demirtürkoğlu, kendisine özgü “Hayat cesurları sever” sloganı ile adeta Araklı’da fenomen olmuştu.


Araklı’nın sorunları ve çözümlerini en iyi kendisinin bildiğini belirten Demirtürkoğlu, Partisi’nin sahip olduğu dünya çapındaki “Milli Ekonomi Modeli” tezi ilçesini herkesin imreneceği bir yer haline getireceğini ifade etti.
Artık siyasette ve Belediye yönetimlerinde değişimin şart olduğunu vurgulayan genç aday Demirtürkoğlu, Araklı’da yaşayan tüm vatandaşların dertlerini dinlemek için yola çıktıklarını kaydetti.
Siyasette ve Belediye yönetimlerinde yoğun bir şekilde tartışılan yolsuzluklardan bıkan seçmenin 31 Mart yerel seçimlerinde yapacağı tercihinin, değişimden yana olacağına mutlak gözü ile bakılıyor.
Araklı’nın daima gülen yüzü olarak bilinen genç aday Demirtürkpğlu’na, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Araklı’da Demirtürkoğlu Rüzgarı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin