Araklı’da Projeleriyle Konuşulan Okul

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon Araklı Yeşilyurt Orta Okulu TÜBİTAK  Destekli  3.sünü Düzenlediği   “Tübitak 4006 Bilim  Fuarının Açılışını  Araklı Kaymakamı
Sayın Yusuf AKIN  ve davetlilerle Beraber  Gerçekleştirdi.

İlk olarak  Okul Müdürü Cemil CAN açılış konuşmasında   fuarda araştırma, inceleme ve tasarım alanlarında  FEN BİLİMLERİ’nden  13,Türkçe’den  1 ve  Sosyal Bilgiler’den          1 olmak üzere toplam  15 projeyi  30 öğrencimiz, Fen Bilimleri Öğretmenimiz Ömer Kazım UÇARER,  Türkçe Öğretmenimiz Kenan ŞAHİN ve Sosyal Bilimler Öğretmenimiz Mehmet GÜLDEŞ nezaretinde özverili çalışmalarıyla ortaya koyduklarını  söyledi. Fuarımızın açılışı sürecinde desteklerini esirgemeyen ilçe Kaymakamımız Sayın Yusuf AKIN’a, Araklı Belediye Başkanımız Sayın  Dr. Hüseyin Avni Coşkun ÇEBİ’ye, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Rıza KESKİNSOY’a ve Yeşilyurt Mahalle Muhtarımız Mustafa DEMİRAY’a, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyelerimize, Servis şoförü arkadaşlarımıza, velilerimize ve açılışa katılan herkese teşekkür etti. Proje çalışmalarında emeği geçen Fen Bilimleri Öğretmenimiz Ömer Kazım UÇARER’e, Türkçe Öğretmenimiz Kenan ŞAHİN’e ve Sosyal Bilimler Öğretmenimiz Mehmet GÜLDEŞ’e  teşekkür  etti. Ayrıca fuarın hazırlanmasında ekip ruhuyla çalışan tüm öğretmenlere, yardımcı personele , Veysel BAYCAN başta olmak üzere tüm velilere    ve  öğrencilere tekrar teşekkür ederek konuşmasına son verdi.

            Ardından okulumuzda 10 yıldır görev yapan Fen Bilimleri Öğretmenimiz Ömer Kazım UÇARER’e Araklı Kaymakamımız Sayın Yusuf AKIN  tarafından Plaket takdim edilerek kendisi tebrik edildi. Sayın Kaymakamımız ve beraberindekiler kurdale keserek tüm projeleri ilgiyle   incelediler. Son bölümde en çok ilgi çeken proje ile ilgili ankete katılıp hazırlanmış olan kalem,  ayıraç hediyelerinden ve çikolatalardan  aldılar. Daha sonra tüm misafirlerimize ikramda bulunuldu.

            Bu açılışta bizleri yalnız bırakmayan ve mutluluğumuza ortak olan Araklı Kaymakamımız Sayın Yusuf Akın’a, İlçe Jandarma komutan  vekili Recai komutanimiza,  ilçe milli eğitim müdürümüz sayın Mehmet Rıza Keskinsoy’a, PTT müdürümüz sayın Murat TUNÇ’a, Araklı’dan açılışımıza katılan değerli  daire amirlerimize  ve okul müdurlerimize, Mahalle muhtarımız Mustafa Demiray’a, Arsin Yomra ve Ortahisar’dan davetimize icabet eden değerli okul müdürü arkadaşlarımıza,   servis şoförlerimize, okul aile birliği yönetim kurulu  üyelerimize,
‘Basın Mesuplarımıza
Teşekür ederiz.
Velilerimize ve davetimize katılamayarak   telefonla tebrik eden ve mesaj gönderen  davetlilerimizin tümüne teşekkür ediyoruz.

1
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
3
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Araklı’da Projeleriyle Konuşulan Okul

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin