Araklı’lı Fanatik taraftar toprağa verildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ölüm Haberi Tüm Trabzon’u ağlatan Araklı’lı Eyüp Yusuf Bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye Trabzonspor yöneticileri ile bazı futbolcular ve çok sayıda Trabzonspor’lu taraftar ile vatandaşlar katıldı.

Dün Akşam oynanan Trabzonspor İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasının ilk devresinde tribünde kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan ve ardından hayatını kaybeden, Araklı Erenler Mahallesi Nüfusuna kayıtlı Eyüp Yusuf bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Araklı ilçesi Erenler Mahallesi Kuran Kursu’nda ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına, Trabzonspor Başkan Yardımcıları Yalçın Orhan ile Zeyyat Kafkas ve yöneticilerden Zafer Göktaş ile Sami Karaman’ın yanı sıra futbolculardan Uğurcan Çakır, Dorukhan Toköz ve Yusuf Erdoğan katıldı.

Cenaze töreni öncesinde Trabzonspor Kaptanı Uğurcan Çakır, vefat eden taraftarımızın ailesine dün oynanan karşılaşmada Edin Vişça’nın giydiği formayı verdi. Cenaze namazının ardından Fanatik taraftar Eyüp Yusuf dualar eşliğinde aile mezarlığına defnedildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Araklı’lı Fanatik taraftar toprağa verildi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin