Babasını Baltayla öldürdü

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alınan bilgiye göre,  Samsun’un Ladik ilçesi Akyar Mahallesi’nde yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Z.B. (46), gece evde bulundukları sırada baltayla babası H.B’ye (66) saldırdı.

BAŞINA ALDIĞI DARBELERLE AĞIR YARALANDI
Başına aldığı darbe nedeniyle ağır yaralanan ve sağlık ekiplerince Ladik Devlet Hastanesine kaldırılan H.B, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

GÖZALTINA ALINDI
Z.B. ise Ladik İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alındı. Jandarmadaki sorgusunun ardından Ladik Adliyesine sevk edilen Zehra Başaran çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

AYRINTILAR ORTAYA ÇIKTI
İstanbul Esenyurt’ta ikamet eden 5 çocuk babası H.B. (66), 3 gün önce eşi ve kızı Z.B. (45) ile birlikte memleketi Samsun’a geldiği, kışın İstanbul’da, yazın da Ladik ilçesinde yaşayan ailenin kızları Z.B.’nin yıllar önce eşinden ayrıldığı ve annesi ve babasıyla birlikte yaşadığı öğrenildi.

UYKUSUNDA BALTAYLA SALDIRDI
Psikolojik sıkıntıları olduğu iddia edilen Z.B. gece babası uyuduğu sırada ona baltayla saldırdı. Kafasından ve çeşitli yerlerinden yaralanan Hidayet Başaran kaldırıldığı Ladik Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Hidayet Başaran’ın cenazesi ise otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

ÇELİŞKİLİ İFADELER VERDİ
Jandarma tarafından gözaltına alınan Z.B.’nin kendisinin kanser hastası olduğunu ileri sürerek çelişkili ifadeler verdiği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Babasını Baltayla öldürdü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin