Bahçeli’den Sinan Ateş Cinayetiyle ilgili İlk Açıklama

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP lideri Bahçeli’den Sinan Ateş cinayeti hakkında ilk açıklama!

Cumhur İttifakı’na kumandalı saldırı pozisyonuna geçmenin bedelini çok ağır ödeteceğiz. Nevzuhur aday üzerinde uzlaşmak için istişare süreci başlatan zillet partileri iflas bayraklarını çekmişlerdir. Bugüne kadar ne görüştünüz peki? Toplanıp toplanıp dağılıyorlar, değirmen taşı gibi patırtı çıkarmaktan başka hiçbir şey yapmıyorlar. Tarafsız cumhurbaşkanı hedefine rağmen 6’lı masaya A’dan Z’ye bağlanmış cumhurbaşkanı konusunda fikir birliğindeler. Türkiye’yi birlikte yöneteceklermiş. Bu nasıl bir hezeyan, boş bir kafadır. Zillet ittifakı yerli ve milli değildir.”

Türkiye’yi bir kavga iklimine çekmek için el ovuşturan kim varsa şerefsiz kere şerefsizdir. Ganimet avcılığına savunanlar şerefsiz kere şerefsizdir. FETÖ ile iş birliği yapıp milliyetçi hareketin üstüne saldırmak isteyen kim varsa şerefsiz kere şerefsizdir. Oyuna gelmeyeceğiz, tuzağa düşmeyeceğiz. FETÖ ile Pensilvanya’da işbirliği yapıp Türkiye’de MHP’nin üzerine saldırmak isteyen kim varsa şerefsiz oğlu şerefsizdir. Elinde ülkücü kanı olanlardan ne duyacağımız ne de öğreneceğimiz bir şey vardır. Bizim üzerimize kan sıçratmak katil yaftası vurmak için el ovuşturan kim varsa şerefsiz kere şerefsizdir.”

”Ülkücülükle alakaları yoktur”
Genel başkan olarak sorumluluk taşıdığım sürece kendimde sır olarak sakladığım görevden alma nedenlerini yeri geldiğinde paylaşırım. Onlara şu an yandaşlık yapmış görev kaçkınlarını da o zaman tekrar hatırlatırım. Mezar başında video çekip yayınlayanlar, sürekli ajitasyon yapanlar, gözyaşı dökerken kayda aldıranlar esasen fırsatçı vampirlerdir, ülkücülükle alakaları yoktur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bahçeli’den Sinan Ateş Cinayetiyle ilgili İlk Açıklama

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin