Ekmek Parası İçin Gittiği Gurbette Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Araklı’yı Yas’a Boğan Ölüm Haberi
Karabük’te meydana gelen trafik kazasında yoldan çıkarak takla atan araçtan fırlayan 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişide ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre Araklı Yeşilyurt Nüfusuna Kayıtlı Hüseyin Küçük ve Beraberindeki Cemal Küçük’ünde içinde bulunduğu Araç


Karabük-Ankara D755 karayolu Cumayanı köyü mevkisinde kaza yaptı Edinilen bilgiye göre, Karabük istikametine seyir halinde olan Cemal Küçük idaresindeki 55 AK 342 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı.

Refüje çıkarak takla atan ticari araç, karşı şeride geçtikten sonra dururken, araç içinde bulunan sürücü Cemal Küçük ile yanında bulunan Hüseyin Küçük araçtan fırladı.
Çevredeki köylüler ve yoldan geçen diğer sürücüler yaralıların yardımına koşarak durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine 112 sağlık ekiplerince yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan yaralılardan Hüseyin Küçük kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmazken, Cemal Küçük’ün ise durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Hüseyin Küçük Kısa Süre önce Çalışmak için Karabük, e gittiği öğrenildi. Öteyandan Küçük’ün Adli Tip işlemlerinin tamamlanmasının ardından  Cenazesi Araklı’ya Getirilerek Yeşilyurt Mahallesinde Toprağa verilecek.

Kazayla ilgili olarak Jandarma ve Bölge Trafik ekipleri inceleme başlattı.

Kaynak Karabük Meydan Haber

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ekmek Parası İçin Gittiği Gurbette Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin