Gönüllüler Derneği Araklı’da Gönülleri Isıttı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gönüllüler Derneği Gönülleri Isıtmaya devam ediyor.

GÖNÜLLÜLER DERNEĞİ, GÖNÜLLERİ ISITTI

Trabzon Gönüllüler Derneği’nin “Çocuklar Gülsün, Dünya Değişsin – köyokullarını bot, mont, bere ve çorap” kampanyası sona erdi.Dernek yöneticileri ve gönüllüleri Araklı ilçesine bağlı Yeşilyurt okul öncesi, ilkokulu ve ortaokulu öğrencilerine hediyelerini tek tek teslim ettiler.Mutlulukları gözlerinden okunan geleceğin teminatı olan güzel yürekli çocuklar ve yarının büyüklerini yetiştiren kıymetli öğretmenler de hediyeler için Gönüllüler Derneğine teşekkür ettiler.

KISA BİR SÜREDE TAMAMLADIK.

Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Muharrem Sağlam “Trabzon Valiliği ve Trabzon Dernekler Müdürlüğü’nün izni ve denetimi ile gerçekleştirdiğimiz projemizi 17 Ocak tarihinde başlattık. Bizlere güvenerek bağışlarını derneğimizden esirgemeyen gönüllülerimizin desteğiyle de 1 hafta gibi kısa bir sürede tamamladık. Ancak Ülkemizde hiç ama hiç istemeyeceğimiz afet meydana geldi malesef. Projemizi erteleyip 3 iş makinası,1 kamyon ve 20 kişilik grup ile birlikte deprem bölgesine vardık. Bizler sahada çalışırken, gönüllülerimiz de afet koordinasyon merkezlerinde çalıştılar.

BAĞIŞÇILARDAN MUAZZAM İLGİ”Çoçuklar Gülsün Dünya Değişsin projemize bağışçılarımızın muazzam bir ilgisi vardı, hepsine tek tek derneğimiz adına teşekkür ediyorum. Deprem sebebiyle biraz geç kalmış olsakta her bir kuruşu çok kıymetli olan bağışları ile onlar adına çocuklarımıza güzel hediyeler vermiş olduk. Onların selamlarını ilettik yavrularımıza, onlar için sarıldık, gönüllelerine dokunduk.” dedi.

ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZ

Başkan Sağlam çocuklarımızın her tebessümü tarifsiz bir mutluluk. Çocuklar bizim her zaman için en değerli varlığımız ve geleceğimizdir. Hep birlikte el ele vererek bu tür projelerimize hız kesmeden ömrümüz yettiğince devam edeceğiz inşallah, birlikte daha anlamlı ve daha güçlüyüz diyerek projede emeği geçen tüm gönüllülelere teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gönüllüler Derneği Araklı’da Gönülleri Isıttı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin