Hakkında Şehit Oldu Haberleri Çıkan Trabzon’lu Gazi Baba Ocağına getirildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Batman’da 7 Şehidin Olduğu Terör saldırısında Yaralanan Trabzon Maçka nufusuna kayıtlı Muhammet Salih Akyüz. GATA’da gördüğü tedavisinin bitmesinin ardından Dün Ambulans Uçakla Trabzon’a getirildi.

Hava alanında,Trabzon Büyükşehir belediye Başkanı DR Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Ortahisar Kaymakamı Tolga Doğan.ve beraberindeki yetkililer tarafından karşıladı.

Gazı Akyüz Maçka’da bulunan evine Götürüldü
Burada Komşu Akraba ve Yetkililerce Geçmiş olsun ziyaretleri düzenlenen Muhammet Salih Akyüz’ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi

Öte yandan Önceki gün GATA’da Milli Savuma Bakanı Hulusi Akar Tarafından da Ziyaret edilen Trabzon’lu Gazi’nin Tedavi gördüğü sırada, Trabzonspor Formasını Sırtından çıkarmaması, gözlerden kaçmadı.

Trabzon Valisi Tarafından evinde ziyaret edildi.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Batman’da düzenlenen bombalı saldırı sonucu yaralanan ve GATA’daki tedavisinin ardından memleketi Trabzon’a gelen gazimiz Muhammet Salih Akyüz’ü ziyaret etti.
Gazimizi Maçka ilçemizdeki baba ocağında ziyaret eden Vali Ustaoğlu, gazi Muhammet Salih Aktürk’e ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.


Devlet olarak terörle kararlı bir şekilde mücadele edildiğini ifade eden Vali Ustaoğlu “Terörle mücadelemiz sonuna kadar sürecektir. Maalesef bu mücadelede şehitlerimiz ve gazilerimiz oluyor. Şehitlik bizim inancımızda ve kültürümüzde çok önemli kavramlardır. Bir insanın kendi canını millet, ezan, bayrak ve vatan gibi ulvi değerler için feda etmeyi göze alması ve bu mücadeleyi yaparken şehit olması, yaralanması saygı duyulacak bir davranıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralanan gazilerimize de acil şifalar diliyorum. dedi.

karadenizhaber61

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hakkında Şehit Oldu Haberleri Çıkan Trabzon’lu Gazi Baba Ocağına getirildi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin