Hamdu Sena’dan Köyün Kedilerine Mangal ziyafeti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm Türkiye Onu Hayvanlara karşı Olan sevgisiyle tanıdı
karadeniz’in Hırçın Kızı Hamdu Sena Bilgin’in yaşam tarzı günümüz Çocuklarına Göre Çok farklı Hamdu Sena Hem Okuyor Hemde Ailesine oldukça başarılı bir şekilde yardımcı oluyor.
Karadeniz’in vazgeçilmezi olan Hayvancılık’la uğraşan Ailesinin sağ kolu olan Bilgin Okul Hayatında’da oldukça başarılı olarak sınavlarda Yüksek puan alıyor.


Rize’nin İkizdere bağlı 10 km uzaklıktaki yağcılar köyünde İkamet eden Hamdu Sena 2 yıl Önce Bayırda doğum yapan keçisini sırtına keçinin yavrusunuda Çoban köpeğinin sırtına bağlayarak taşımıştı sosyal medya üzerinden paylaşılan bu fotoğrafın ardından Kısa sürede Tüm Türkiyenin tanıdığı Bilgin’in Ulusal haber kanalları peşine düştü AA. DHA. ve İHA’nın Haber spikerleri Hamdu Senayı Yaşadığı Köyünde zaman zaman yaylasında bularak Yaptıkları Haberleri Tüm dünyaya servis ettiler.
Kısa Sürede Türkiyenin sevgisini.kazanan Hamdu Sena Bilgin.


Kar yağmasıyla yer karası kalmadığı ve avlanamadığı için karınlarını doyuramayan Kedilere tam anlamıyla ızgara ziyafeti çekti.
Kendi eliyle pişirdiği etleri dilimleyerek kedilere ikram eserek onları beslenmenin mutluluğunu yaşaşarken bu anlara ayıt Resmini kendi sosyal medya hesabından paylaşarak, Okullar Tatil edildi bende Köyün kedilerini bir araya toplayarak Güzel bir mangal keyfi yaparak karınlarını doyurdum diye ifade etti.


Kısa sürede yüzlece beğeni ve paylaşım alan bu paylaşımı oldukça ilgi gördü.

Karadenizhaber61

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hamdu Sena’dan Köyün Kedilerine Mangal ziyafeti

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin