İpekyolu Spor Kulübünden Davet

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birlikte güçlüyüz…

İpekyolu Spor Kulübü Kurucu Üyesi Emrah Ömer Çam Çarşamba günü kendi sahasında oynayacakları liderlik maçı öncesi önemli açıklamalar yaptı. Kurucu Üye Emrah Ömer Çam, “Amacımız gençlerimize iyi örnek olmaktır. Ülke çapında iyi bir örnek oluşturacak olan futbol kulübümüz, Yomra’nın ve Trabzon’un geleceğinin şekillenmesinden öne çıkan yapı taşlarından biri olacaktır. Biz birlikte güçlüyüz” dedi.

BİRLİKTE BAŞARABİLECEĞİMİZİ GÖSTERDİK

Kurucu Üye Çam yaptığı açıklamada şunları söyledi;Sevgili Yomralı sporseverler, İpekyolu Futbol Kulübü olarak ilçemizdeki mahalleleri birleştirerek gençlerimizi sporla buluşturma hedefimizde bizlerle olduğunuz için çok mutluyuz. Kısa sürede çok güzel bir birliktelik sağladık. Bir araya geldiğimizde, birlikte başarabileceğimizi tekrar göstermiş olduk.Sadece bir spor kulübü değil, aynı zamanda bir aile olarak, gençlerimizi destekleyerek onların potansiyellerini en üst düzeye çıkarmak için buradayız. Bu yolculukta siz değerli spor severlerin desteği bizim için çok kıymetli.

İPEKYOLU KULÜBÜ BİR OKULDUR

Ayrıca, bölgeye istihdam alanları yaratarak ekonomik kalkınmaya katkı sağlama taahhüdümüzü birlikte hayata geçireceğimizi belirtmek isteriz. Birlikte çalıştığımızda, bölgeye pozitif bir etki bırakacağımıza olan inancımızı paylaşıyoruz. İpekyolu futbol kulübü bir okuldur. Bu okulda hep birlikte büyüyüp öğreneceğiz.

TÜM HALKIMIZI MAÇA DAVET EDİYORUM

Amacımız gençlerimize iyi örnek olmaktır. Yönetimimizde bulunan farklı meslek gruplarından iş insanları ile tüm gençlerimizin gelişiminde koçluk eğitimi yapıyoruz. Ülke çapında iyi bir örnek oluşturacak olan futbol kulübümüz , Yomranın ve Trabzon’un geleceğinin şekillenmesinden öne çıkan yapı taşlarından biri olacaktır. Tüm bu düşünceler ile çarşamba (yarın) günü çıkacak olduğumuz liderlik maçına tüm halkımız davetlidir.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İpekyolu Spor Kulübünden Davet

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin