Onun Adı Anbulans Osman kiminin Eli Kiminin Ayağı Oluyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Giresun Espiye Kurugeriş Köyünde Yaşayan Osman Çubukçu’yu duyanları böyle insanlarda varmı dedirtiyor
Günümüzde yaşlı insanların Evlat’ları tarafından dışlandığı bakım evlerine verildiği hizmetleri ve bakımları yeterince yapılmadığı sıkça rastlanır durumda olsa da iyi insanlar mutlaka var.

AMBÜLANS OSMAN İŞBAŞINDA
Giresun’un Kurugeriş Köyünde Yaşayan geçimini Bakkal’cılık ve çiftçilik yaparak kazanan 3 çocuk babası Osman Çubukçu Köyünde ve komşu köylerde yaşayan yaşlıların Tutmayan eli görmeyen Gözü yürümeyen Ayağı oluyor!
Nerede bir yaşlı hasta varsa Ambulans gidemediği yolu olmayan hastalara hızır gibi yetişiyor hastaları sırtında metrelerce Anbulan veya özel araçlara taşıyarak Hastaneye kadar götütüp burada tedavilerini yaptırıyor. Köyünde ve İlçede Adı Ambulans Osman olarak anılıyor
karadenizhaber61’in Ulaştığı Osman Çubukçu haber servisimize şöyle açıklamada bulundu
Bunu insanlık adına yapıyorum her ne kadar kendi işlerimin peşinden koşmam gereksede bir hasta olduğu zaman beni arıyorlar bende severek gidiyorum hastayı evinden alıp hastaneye götürüp orada gerekli işlemlerinin yapılmasına yardımcı oluyorum Okuma yazma bilmeyenler var ayakta güçlükle durabilenler var ben severek tüm ihtiyaç larını yapıyorum zaman zaman Hastanede 24 saat kaldığım oluyor.


BEKLENTİM ALLAHTAN
Benim bunun karşılığında bir beklentim yok Allah Rızası için yapıyorum. Herkez bana Ambulans Osman diyor buda beni Gururlandırıyor hepimiz yaşlanacağız Yaşlılarımz bizim Baştacımımız Onlara mutlaka iyi davranmalıyız. Diye yaşadıklarını  ifade etti

karadenizhaber61

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Onun Adı Anbulans Osman kiminin Eli Kiminin Ayağı Oluyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bizi Takip Edin