Araklı Belediye Başkan Vekili Ahmet Özpınar’ın Mutlu Günü: Serkan ve Kübra Dünya Evine Girdi
Araklı Belediye Başkan Vekili Ahmet Özpınar, oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Ahmet Özpınar’ın oğlu Serkan Özpınar, hayatını Kübra Aksin ile birleştirerek Sakarya’nın Karasu ilçesinde düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

Siyaset ve iş dünyasını bir araya getiren muhteşem düğün, renkli görüntülere sahne oldu.
Siyaset Dünyası Bu Düğünde Buluştu
Karasu’da gerçekleştirilen görkemli düğün törenine katılım oldukça yoğundu. Genç çifti ve ailelerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayanlar arasında bölge belediye başkanları ve siyasetçiler yer aldı. Düğün törenine katılan protokol üyeleri şunlardı:

- Dr. Coşkun Çebi – Araklı Belediye Başkanı
- İshak Sarı – Karasu Belediye Başkanı
- Turan Yüzücü – Kocaali Belediye Başkanı
- Muhammet Gençbay – Karasu Belediye Başkan Yardımcısı
Törene ayrıca çok sayıda siyasetçi, sivil toplum kuruluşu temsilcisi, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılarak çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Evlilik Cüzdanı Başkandan Geline
Davetlilerin huzurunda kıyılan nikah töreninin ardından, çiçeği burnunda çifte evlilik cüzdanını Araklı Belediye Başkanı Dr. Coşkun Çebi takdim etti. Başkan Çebi, genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek, evliliğin önemine vurgu yapan kısa ve anlamlı bir konuşma gerçekleştirdi.

Nikah töreninin tamamlanmasının ardından, protokol üyeleri ve davetliler tarafından genç çifte hediyeleri takdim edildi. Takı töreninin ardından düğün, çekilen hatıra fotoğrafları ve tebriklerin kabulüyle sona erdi.







Bizde Tebrik Eder mutluluklar dileriz
Haber : Erkan Demirtürkoğlu



